Όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο του Γ. Λύρα – Στο πλευρό του η Πέγκυ

Όλα κυλούσαν ομαλά και ήρεμα αυτό το διάστημα για τη μέλλουσα μαμά, Πέγκυ Ζήνα και τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Λύρα, ώσπου ξαφνικά μια δυσάρεστη είδηση ήρθε να ταράξει τα νερά.

Ο γνωστός μάνατζερ που βρισκόταν σε διακοπές στην Επίδαυρο μαζί με την έγκυο σύζυγό του, ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στο στήθος, την Πέμπτη το πρωί και γύρισε την Αθήνα για εξετάσεις.

Μάλιστα, πριν δέκα χρόνια, είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική των στεφανιαίων αρτηριών (μπαλονάκι), με αποτέλεσμα, μόλις έντιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις στο στήθος να αντιδράσει αμέσως και να πάει στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις.

Το TLIFE σε επικοινωνία που είχε με ππρόσωπο από το στενό του περιβάλλον, έμαθε ότι ο Γιώργος Λύρας μεταφέρθηκε την Πέμπτη σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο σε χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (by-pass).

Επιπλέον, σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, μάθαμε πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Γιώργου Λύρα και όλα πήγαν καλά! Η Πέγκυ Ζήνα, που διανύει τον έβδομο μήνα της κύησης είναι συνεχώς στο πλευρό του και ανακουφισμένη με την πορεία του συζύγου της.

Συγκεκριμένα μας είπε ο άνθρωπος της οικογένειας: “Είναι ακόμη στο χειρουργείο, αλλά η εγχείρηση ολοκληρώθκε και πήγαν όλα καλά. Είναι υγιέστατος και περιμένει το παιδάκι του! Η Πέγκυ είναι μια χαρά, στο πλευρό του!”

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και θα σας ενημερώσουμε για τα νεότερα μόλις βγει ο γνωστός μάνατζερ από το χειρουργείο!

Read More

And More