Η. Παπαγεωργίου: Ξένοιαστες στιγμές με το αγόρι της και προετοιμασία για τα Miss Universe! Φωτό

Έτοιμη να εκπρωσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο λόγος για το 23χρονο μοντέλο από την Πάτρα που έχει συνεργαστεί με τους Dolce&Cabbana και αυτήν την περίοδο ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Σαν Πάολο.

Η μελαχρινή καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο διαγωνισμό ομορφιάς, που έγινε πριν από λίγες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής, μετά από πρωτοβουλία του κ. Πρεβελάκη, περιμένει με αγωνία να βρεθεί στα Miss Universe 2011. Προς το παρόν, η ίδια κάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της και στις 19 του μήνα θα φύγει για το Σαν Πάολο.

Ποια είναι όμως, η 23χρονη καλλονή που έχει τραβήξει πάνω τις τα φλας της δημοσιότητας.

Η Ηλιάννα είναι μόλις 23 χρόνων και εργάζεται ως μοντέλο εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να κάνει κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Η ίδια αν και γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου μένουν και οι γονείς της, εργάζεται κυρίως στο εξωτερικό. Πρόσφατα όμως άνοιξε και κατάστημα ρούχων με την αδερφή της, στον τόπο καταγωγής της.

Η εμπειρία της στις διεθνείς πασαρέλες της δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο διαγωνισμό, ενώ ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στο βιογραφικό της είναι η συνεργασία της με τους Dolce&Cabbana. Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να σαγηνέψει τον ιταλικό οίκο μόδας με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην πρόσφατη διαδικτυακή του καμπάνια.

Η ίδια είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που δεν της αρέσει να προκαλεί και κρατά πάντα χαμηλό προφίλ. Είναι χαλαρή και αντιμετωπίζει με χαμόγελο, ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, ενώ δεν χάνει το χιούμορ της ακόμη και όταν έρχεται αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια. Στην τελευταία κριτική, άλλωστε, που της έκανε ο Φώτης Μεταξόπουλος, αναφορικά με το ύψος της, η ίδια απάντησε πως είναι 1,78μ και έχει το ιδανικό ύψος για να εργάζεται ως μοντέλο. “Η περσινή νικήτρια Μις Μεξικό είναι μόλις 1,74”, απαντά χαρακτηριστικά η ίδια.
Αυτές τις μέρες πάντως, και λίγο πριν φύγει για το Σαν Πάολο, όπου θα μείνει για 3 με 4 εβδομάδες για το διαγωνισμό Miss Universe 2011, η Ηλιάνα κάνει τις διακοπές της και ξεκουράζεται. Η ίδια φαίνεται πως δεν έχει καθόλου άγχος και προσπαθεί να χαλαρώσει, να περάσει καλά και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε με τον σύντροφό της τον Γιάννη στο Βόλο και έκαναν μαζί τις βουτιές τους στο Πήλιο.

Και μπορεί η Ηλιάνα να έχει ένα καλίγραμμο και πανέμορφο κορμί, αυτό δεν την κάνει, όμως, να εγκαταλείπει τις αγαπημένες της διατροφικές συνήθειες. Η ίδια δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα μπωλ παγωτό και στις διακοπές της βρέθηκε στην παραδοσιακή καφετέρια στο Βόλο και έφαγε το καθιεωμένο super moka.
Μετά τις διακοπές της θα επιστρέψει στους γονείς της στην Πάτρα, από όπου και θα φύγει για το διαγωνισμό.

Δες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Read More

And More