Σ. Τσιμτσιλή: Αποκλειστικά στο TLIFE για το ταξίδι του μέλιτος και το αν θα αλλάξει το όνομά της σε Σοφού!

Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alter που πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό είναι χαρούμενη και δεν το κρύβει.

Λίγο αφότου γύρισε από το ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής “Πολύ μπλα μπλα”, η Σταματίνα μίλησε στο TLIFE για τις όμορφες στιγμές που πέρασε, τις ατυχίες του ταξιδιού της, τα σχέδιά της για παιδιά και την κατάσταση που επικρατεί στο Alter.
Ποια είναι τα συναισθήματά σου από τις πρώτες μέρες που περνάς ως παντρεμένη;

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν θα σου πω ψέματα, στο κομμάτι της συμβίωσης δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί με τον Θέμη μέναμε μαζί, αρκετούς μήνες πριν να παντρευτούμε. Είναι πιο πολύ η αίσθηση και το συναίσθημα του ότι είμαστε και επίσημα μαζί ανδρόγυνο. Στην ουσία της συμβίωσης είναι ότι είμαστε δυο άνθρωποι ερωτευμένοι που μένουμε κάτω από την ίδια στέγη.
Πώς περάσατε στο ταξίδι του μέλιτος;
Ήταν πάρα πολύ ωραίο, κυρίως επειδή είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε πολύ χρόνο μαζί και να είμαστε χαλαροί χωρίς το άγχος της καθημερινότητας. Για ‘μένα σημασία είχε ότι ήμασταν εκεί, γνωρίσαμε πολλά όμορφα μέρη, μοιραστήκαμε πολύ κοινό ελεύθερο χρόνο και περάσαμε όμορφες νέες εμπειρίες. Αυτό είναι άλλωστε ό,τι κρατάω από το ταξίδι του μέλιτος.

Μάθαμε ότι στο ταξίδι είχατε κάποιες ατυχίες, όπως το να μπλοκάρει το κινητό σου και να σας ανοίξουν τις βαλίτσες; Τι ακριβώς συνέβη και πώς ένιωσες;
Είχαμε διάφορες ατυχίες. Έχει πολύ πλάκα τελικά, γιατί τώρα το συζητάω και γελάω. Βέβαια, όταν έγιναν όλα αυτά δεν ήταν και τόσο αστείο. Πάντως, δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό. Μπλόκαρε το κινητό μου, μόλις φθάσαμε γιατί μάλλον πάτησα κάτι λάθος. Στην αρχή αγχώθηκα πολύ γιατί δεν έχω συνηθίσει χωρίς κινητό. Υπήρχαν και κάποιες εκκρεμμότητες με το σταθμό. Μετά τις πρώτες δυο-τρεις μέρες, άρχισε να μου αρέσει, όμως, αφού ήξερα και ότι η οικογένειά μου μπορούσε να με βρει στο κινητό του Θέμη. Το καλό είναι ότι δεν είχα άγχος στις διακοπές. Έκανα το σταυρό μου και είπα ότι όταν γυρίσω θα ακούσω καλά νέα.
Και με τις βαλίτσες τι έγινε;
Με τις βαλίτσες έχει πλάκα επίσης και το λέω έτσι γιατί δεν μας έκλεψαν πολλά πράγματα, αλλά το καταλάβαμε όταν επιστρέψαμε στο σπίτι. Μάλιστα, το κατάλαβα εγώ γιατί είδα πως τα πράγματα ήταν διαφορετικά τοποθετημένα μέσα. Όταν άρχισα να ψάχνω είδα ότι μας είχαν πάρει κάποια αντικείμενα, κυρίως δώρα που είχαμε αγοράσει, όχι πολύ μεγάλης αξίας και από τον Θέμη είχαν πάρει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που λένε πως σκέφτεσαι να αλλάξεις το επίθετό σου. Ισχύει αυτό;
Δεν μπήκα ποτέ σε αυτήν τη διαδικασία γιατί αισθάνομαι κυρία Σοφού, στο μυαλό, την καρδιά και τη σκέψη. Εξάλλου, δεν μπορώ και τη γραφειοκρατία που απαιτεί κάτι τέτοιο. Είχα πει όμως, για πλάκα, ότι αν μπορούσα να πάω σε ένα ΚΕΠ και να το κάνω θα το σκεφτόμουν. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν έχω μπει σε αυτήν τη διαδικασία.
Θέλεις να γίνεις μανούλα;
Είναι σίγουρα κάτι που θέλω. Από τη στιγμή που παντρευτήκαμε, θέλαμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά δεν το έχουμε βάλει σε καλούπια. Ακόμη, είμαστε στην αρχή και απολαμβάνουμε τον πρώτο καιρό ως παντρεμένοι. Εξάλλου, εμείς είμαστε μόνο δυο χρόνια μαζί. Δεν είμαστε όπως τα ζευγάρια που γνωρίζονται 3-4 χρόνια και μετά πάνε για γάμο, οπότε ακόμη μας αρέσει πολύ το οι “δυο μας”. Θα κάνουμε παιδιά όποτε μας αξιώσει ο Θεός.

Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχεις κάνει για τον Θέμη;
Τι να σου πω τώρα. Ή δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, ή ό,τι έχω κάνει ως ερωτευμένη για τον Θέμη, δεν μου φαίνεται extreme…
Σήμερα ξεκινάτε και την εκπομπή “Πολύ Μπλα μπλα”. Τι αλλαγές θα δούμε;
Σήμερα είναι η πρεμιέρα της εκπομπής. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι έχουμε ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές οι εργαζόμενοι του Alter και εύχομαι σύντομα όλα αυτά να αποτελέσουν παρελθόν. Σαν ομάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Η βασική ομάδα είναι η ίδια, αλλά έχουμε δυο νέες αφίξεις, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Όλγα Λαφαζάνη και ελπίζουμε ότι θα είμαστε μια ωραία παρέα και ότι θα μας αγκαλιάσει και ο κόσμος.

Με βάση το πως εξελίσσονται τα πράγματα στο Alter, αλλά και τη γενικότερη κρίση, πώς νιώθεις;
Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το μέλλον είναι κάτι που το βιώνουμε όλοι. Και εγώ το βλέπω στο Alter και ο Θέμης στη δουλειά του στο δικηγορικό γραφείο και η μαμά μου στο ταξιδιωτικό γραφείο που έχει. Όλοι βιώνουμε και βλέπουμε τα αποτελέσματα της κρίσης και το πόσο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα. Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι ότι πολλοί λένε πως “τα χειρότερα δεν έχουν έρθει”. Θέλω να είμαι αισιόδοξη και εύχομαι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

Read More

And More