Η μαμά Φ. Τσακίρη στο TLIFE: ”Ανυπομονώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου την κορούλα μου!”

Η όμορφη ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη, που ενώθηκε με τον αγαπημένο της, Τάσο Γουσέτη, με τα ιερά δεσμά του γάμου στα τέλη Μαρτίου, έφερε την Πέμπτη στον κόσμο μία γλυκύτατη κορούλα. Η μικρή της πριγκίπισσα που γεννήθηκε στις 14.40 στο μαιευτήριο ΡΕΑ, ζυγίζει 3.790 γραμμάρια και δυσκόλεψε αρκετά τη μαμά της μέχρι να βγει…

Η Φωτεινή, που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, καλωσόρισε την κορούλα της ύστερα από 14 ώρες τοκετού! Φαίνεται πως η μικρή είχε βολευτεί στην κοιλίτσα της μαμάς της! Σήμερα, περισσότερο ξεκούραστη και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, η Φωτεινή περιγράφει στο TLIFE όλα τα συναισθήματά της από την ώρα που αντίκρυσε την μπέμπα και αποκαλύπτει πως, δυστυχώς δεν την έχει, ακόμα, κρατήσει στην αγκαλιά της!

”Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, αλλά δεν την έχω κρατήσει ακόμα στα χέρια μου την μικρή. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά και οι δυο, ήταν επώδυνος ο τοκετός και μας έχουν λίγο στην απομόνωση. Εγώ είμαι στον έκτο, τη μικρή την έχουν στον πρώτο και δεν την έχω κρατήσει στην αγκαλιά μου ακόμη. Ευελπιστώ σήμερα να γίνει κι αυτό! Βέβαια, το πρωί πήγα κάτω και την είδα λιγάκι… Κοιμόταν… Είναι ένα αγγελούδι! Τα χεράκια της, τα ποδαράκια της, τα χειλάκια της… Ήταν πολύ ήσυχη! Πολύ όμορφη, πολύ ”λουλουδένια”! (γέλια) Αλλά κοιμότανε και την είδα πάρα πολύ λίγο”, είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή!

Όταν, λίγη ώρα μετά τη γέννηση της μικρής, μας είπατε ότι ο τοκετός διήρκεσε 14 ώρες σοκαριστήκαμε. Πρέπει να ήταν αρκετά κουραστικό…

”Είχα δίπλα μου και πάνω από το κεφάλι μου συνεχώς, τους καλύτερους. Ούτε κι εγώ το είχα φανταστεί ότι θα κρατούσε ο τοκετός 14 ώρες! Ταλαιπωρηθήκαμε… Ο τοκετός έγινε με πρόκληση (σ.σ. τεχνητοί πόνοι), γιατί υπήρχαν διάφορες επιπλοκές κι ένα άσχημο ιστορικό από τη μεριά της μητέρας μου. Φοβηθήκαμε, κι επειδή ήταν κι αρκετά μεγάλη η μικρή, ευτυχώς, κάναμε πρόκληση! Γιατί δεν ξέραμε πόσο ακόμα θα μεγάλωνε… (γέλια) Βγήκε μεγαλούλα, βγήκε και ψηλή.”

Είχατε άγχος;
”Ήμουν αρκετά αγχωμένη, αλλά από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τη διαδικασία δεν ήμουν αγχωμένη. Ήμουν συγκεντρωμένη σ’ αυτό που συνέβαινε! Θεώρησα ότι δεν έχω και πολλά περιθώρια να σκέφτομαι άλλα πράγματα ή να έχω άγχη. Το μόνο που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή ήταν να συγκεντρωθώ στο ίδιο το γεγονός, στο ίδιο το συμβάν…

Αυτά σε συνδυασμό με το ότι είχα πολύ καλούς γιατρούς και πολύ καλό περιβάλλον, που με υποστήριξε, βοήθησαν στο να κυλήσουν όλα καλά! Ζοριστήκαμε, αλλά νομίζω ότι, τα καταφέραμε σίγουρα κι ότι αποζημειωθήκαμε από το αποτέλεσμα!”

Σε ποιον μοιάζει η μικρή;
”Στον πατέρα! Είναι φτυστή ο πατέρας της! Εγώ σ’ αυτό το έργο έχω φιλική συμμετοχή, Guest star! (γέλια) Ίσως αργότερα, μεγαλώνοντας, να αλλάξει, δεν ξέρω. Είναι όμως μία κούκλα!”

Το ότι μοιάζει στον μπαμπά της, είναι ένας ακόμα λόγος για να είναι χαρούμενος ο σύζυγος…
”Ο σύζυγος είναι πανευτυχής! Έχω την εντύπωση ότι δεν πατάει, ούτε καν στη γη! Τέτοια είναι η ευτυχία του! Ο Τάσος ήταν εξαρχής χαζομπαμπάς, τώρα πια όμως, πετάει στα σύννεφα! Απέγινε το ”κακό”! (γέλια)

Τι πιστεύετε ότι θα αλλάξει στην καθημερινότητά σας και στη ζωή σας γενικά ο ερχομός της;
”Δεν ξέρω ακόμα! Σίγουρα αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι, κάθε σκέψη μας, κάθε όνειρό μας, κάθε τι, περιστρέφεται γύρω από την μικρή! Τώρα, από εδώ και πέρα, σίγουρα ο ερχομός της θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας… Ο άξονας του ενδιαφέροντος μετατοπίζεται, γίνεται και άλλος ο πρωταγωνιστής… (γέλια) Τα πάντα αλλάζουν. Όλη σου η κοσμοθεωρία! Η ματιά σου! Γλυκαίνεις, γίνεσαι πιο τρυφερός, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Μαλακώνει η ψυχή σου!”

Έχετε καταλήξει στο όνομα που θα της δώσετε;
”Αχ, όχι ακόμα! Υπάρχουν κάποια τα οποία επικρατούν, αλλά θέλαμε να δώσουμε το περιθώριο του ενός χρόνου, να το σκεφτούμε, να τη δούμε… Να δούμε τι θα της ταίριαζε ενδεχομένως… Θα το παιδέψουμε λιγάκι το θέμα του ονόματος. (γέλια)”.

Τι άλλο περιμένετε τώρα πια και τι θα θέλετε να της ευχείτε σαν μαμά;
”Τώρα περιμένουμε να μας τη φέρουν, μετά να πάμε σπιτάκι μας και να συνεχίσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί! Εγώ θέλω πάνω από όλα να έχει υγεία, να έχει τύχη και να είναι ευτυχισμένη! Είναι όλα πολύ σημαντικά και κυρίως η υγεία, που τη θεωρούμε δεδομένη, αλλά δεν είναι.”

Read More

And More