Λιανός – Ανθή: Βγήκαν από το μαιευτήριο αγκαλιά με την κορούλα τους!

Ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής, Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του, Ανθή Ανδροτσάκη, που το απόγευμα του Σαββάτου καλωσόρισαν στον κόσμο την μικρή τους πριγκίπισσα, σήμερα, λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι, αναχώρισαν μαζί της για το σπίτι τους, όπου πλέον θα μπορούν να ζουν ξέγνοιαστες και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

Η μπέμπα που γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΡΕΑ στο Φάληρο, με καισαρική, ζύγιζε 3 κιλά και 200 γραμμάρια κι είχε ύψος 52 εκατοστά, ενώ μαιευτήρας της Ανθής ήταν η κυρία Νόπη Λάμπρου.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με τον… χαζομπαμπά Γιώργο, μάθαμε ότι και ο ίδιος και η Ανθή είναι τρισευτυχισμένοι, ενώ μάλιστα, η μικρή είναι ίδια η μαμά της! ”…Καλύτερα γιατί η Ανθή είναι πολύ όμορφη και δεν ξέρω πώς θα ήταν το κοριτσάκι με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Έχει πάρει τα χείλια, τα μάτια και όλα τα χαρακτηριστικά της μαμάς της… Η σύζυγος είναι μια χαρά. Είναι παλικάρι. Έχει σηκωθεί κανονικά και θέλει να φύγουμε και νωρίτερα από το μαιευτήριο. Στο “Ρέα” είναι όλοι πολύ καλοί και μας έχουν περιποιηθεί”, είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αμερική και ο γάμος του μετρά ήδη δύο χρόνια. Ο Γιώργος βρισκόταν εκεί λόγω προγραμματισμένων συναυλιών με την Πέγκυ Ζήνα και η Ανθή είχε πάει εκεί, μέσω κάποιου που διοργάνωνε τη συναυλία. Εκείνος της έκανε νοήματα από τη σκηνή και μετά έβαλε λυτούς και δεμένους να του τη συστήσουν. Και σιγά σιγά όλα πήραν το δρόμο τους…

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Nα τους ζήσει η μικρή!

Read More

And More