Η ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη μιλάει για τον γάμο της στο TLIFE! Αποκλειστικές φωτό

Η τηλεοπτική ”Βιβή” από τη ”Ζωή της Άλλης” ή αλλιώς Κατερίνα Σαβράνη, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και ηθοποιό στο επάγγελμα, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο την περασμένη Κυριακή, στις 25 Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο πραγματοποιηθήκε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό και πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει επίσημα τις χαρές του έγγαμου βίου, ενώ αμέσως μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα ”Μικελίνα”.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη γλυκιά ηθοποιό η οποία μας δήλωσε: ”Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Και στα δικά σου! (γέλια) Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα πήγαν μια χαρά! Κι ο Κωνσταντίνος το ίδιο ευτυχισμένος αισθάνεται, απλά την ημέρα μετά τον γάμο είχαμε πρόβες και οι δύο, οπότε δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να ξεκουραστούμε… Αλλά δεν πειράζει…”

Και συνέχισε: ”Η πρόταση είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά λόγω χρόνου άργησε να γίνει ο γάμος. Ξέραμε όμως, τι θέλαμε κι αυτό είναι σημαντικό. Την οργάνωση του γάμου την ανέλαβα εξ’ ολοκλήρου εγώ, επειδή έχω ανοίξει εταιρεία για γάμους, οπότε όλα πέρασαν από τα χέρια μου και δεν θα μπορούσε κανείς να μου κάνει κάτι που δεν θα μ’ άρεσε.”

Μίλησέ μου για την επιχειρηματική αυτή κίνηση
”Πριν λίγους μήνες μαζί με την φίλη μου – τη σχεδιάστρια μόδας- Δήμητρα Αντωνέα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας κοινό χώρο, στον οποίο θα μπορούσε η καθεμιά ξεχωριστά να παρουσιάσει τις δημιουργίες της. Η Δήμητρα στα νυφικά (Dimitra Antonea) κι εγώ στα στέφανα, τα παπούτσια και όλα τα αξεσουάρ του γάμου τα οποία φέρουν το όνομα μου “savrani creations”. Έτσι αφού ψάξαμε πολύ, βρήκαμε ένα υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο στου Ψυρρή, το οποίο και μεταμορφώσαμε σε ένα πολύ ωραίο Atellier.

Βέβαια για να γίνει όλο αυτό το εγχείρημα, είχε προηγηθεί μία πορεία πολλών χρόνων της Δήμητρας στο συγκεκριμένο αντικείμενο, και από την δική μου πλευρά στις κατασκευές χειροποίητων γυναικείων αξεσουάρ και κοσμημάτων. Έτσι όταν μου έκανε την πρόταση η Δήμητρα να συνεργαστούμε, δέχτηκα με χαρά και με πολύ αισιοδοξία. Νιώθω πως μπορώ να μοιράζω ισάξια τον χρόνο μου, ανάμεσα στην ιδιότητα της ηθοποιού κι αυτή των κατασκευών μου, χωρίς να υστερεί κάποια απ’τα δύο εις βάρος της άλλης.”

Με τον Κωνσταντίνο έχετε κανονίσει πότε θα φύγετε για ταξίδι του μέλιτος;
”Όχι, γιατί προς το παρόν έχουμε δουλειά μέχρι και το Πάσχα. Εγώ ξεκινάω τώρα τις πρόβες για την παράσταση ”Ιστορίες metroπάθειας” που θα παίζεται στο Studio Μαυρομιχάλη, με τον Γιάννη Δρίτσα, σε σκηνοθεσία Βασίλη Καρφή. Πρόκειται για τις ιστορίες του αμερικάνικου metro, επτά αυτοτελείς κωμωδίες. Ο Κωνσταντίνος είναι στο Εθνικό Θέατρο στην παράσταση ”Η αυλή των θαυμάτων” του Ιάκωνου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.”

Ποιοι ήταν κουμπάροι στον γάμο σας;
”Είχαμε κουμπάρα κι αυτή ήταν η αδερφή μου, Κυριακή. Ήρθε από την Νέα Υόρκη, όπου ζει κι εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια σαν make up artist. Ήρθε μόνο για τον γάμο!”

Οικογένεια θα θέλατε να κάνετε;
”Εννοείται πως η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλουμε πολύ και οι δύο, αλλά όχι άμεσα. Πρέπει να οργανώσω λίγο το πρόγραμμά μου, να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να μπορώ να ασχοληθώ με το παιδάκι. Φυσικά και θέλουμε, είναι από τα φυσικά πράγματα και θα έρθει κάποια στιγμή… Όταν έρθει με το καλό…”

Άλλωστε, η Κατερίνα όταν βρέθηκε τον Μάρτιο στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις”, είχε πει χαρακτηριστικά στην Τατιάνα για τον γάμο: ”Πιστεύω στον γάμο με την κλασσική έννοιά του. Αλλά ομολογώ ότι ήταν κάτι, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Δεν είναι κάτι που σαν όνειρο το πολιορκούσα όλη μου τη ζωή. Και πάλι καλά είχα γονείς που με παρότρυναν, να κάνω πρώτα τα όνειρά μου πραγματικότητα, να μην βιαστώ σ’ αυτόν που θα επιλέξω κι αν όλα πάνε καλά, να παντρευτώ όποτε κι εφόσον θέλω. Και στα 40 και στα 50 και στα 25, δεν θα είχαν πρόβλημα, αρκεί να έβλεπαν ότι είμαι καλά.”

Οι δύο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί σε οντισιόν και εκεί υπήρξε το πρώτο φλερτ, ενώ λίγο καιρό αργότερα τους δόθηκε η ευκαιρία να ξανασυναντηθούν μέσα από γκαλά και δεξιώσεις, από όπου σιγά σιγά ξεκίνησε η σχέση τους που τώρα εξελίχθηκε σε γάμο και σύντομα η ”παρέα” τους θα μεγαλώσει…

Να ζήσουν!

Read More

And More