Η Α. Δημητρίεβιτς πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της, Θ. Ευθυμιάδη!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Εθνικού Θεάτρου ”Ο κόκκινος βράχος”, ενός από τα δημοφιλέστερα ρομαντικά μυθιστορήματα του Γρηγόριου Ξενόπουλου. Το TLIFE βρέθηκε από νωρίς εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους πρωταγωνιστές του έργου καθώς και όλους όσους πήγαν εκεί για να το παρακολουθήσουν.

Ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς λοιπόν που βρέθηκαν στο Εθνικό Θέατρο, ήταν και η σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη, Άννα Δημητρίεβιτς. Η Άννα και ο Θανάσης είναι αρκετά χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι πάντα αχώριστοι. Παρόλο που η Σέρβα καλλονή δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, δεν λείπει ποτέ από τις σημαντικές στιγμές του αγαπημένου της, όπως είναι οι πρεμιέρες του.

Το ζευγάρι, προτιμά να απολαμβάνει κυρίως ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, η Άννα σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε για τον σύζυγό της: ”Δεν έχω δει άλλους άντρες να ασχολούνται τόσο με τα παιδιά τους. Ότι κάνω εγώ, το κάνει και ο Θανάσης. Από το να τους φτιάξει το φαγητό και να τις ταΐσει μέχρι να αλλάξει πάνες. Του ταιριάζει ο ρόλος του μπαμπά και τα παιδιά τον έχουν γλυκάνει πολύ.”

Δες φωτογραφίες του TLIFE από την πρεμιέρα:

Η Ντιάνα Σκόριτς με τον σύζυγό της, Γιώργο Βογιατζή, τον Θανάση Ευθυμιάδη και την Άννα Δημητρίεβιτς

Ο Γιάννης Χουβαρδάς και ο Ορέστης Ανδρεαδάκης

Η Θέμις Μπαζάκα με την Γιούλικα Σκαφιδά

Ο Δημήτρης Πιατάς με την Ιωάννα Παππά

Ο Χρήστος Σπανός με τον Θανάση Ευθυμιάδη

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο ερχομός του γοητευτικού Άγγελου από την Αθήνα στον «Κόκκινο βράχο», για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, πυροδοτεί ένα δυνατό πάθος ανάμεσα στον ίδιο και την ξαδέλφη του Φωτεινή. Μέσα από το δικό του βλέμμα η Φωτεινή θα μεταμορφωθεί σε επιθυμητή γυναίκα. Ωστόσο οι αυστηρές κοινωνικές νόρμες ορθώνονται ως εμπόδιο στην ένωσή τους. Η Φωτεινή αρνείται τον έρωτα του Άγγελου, γιατί οι δύο τους είναι πρώτα ξαδέλφια. Όμως η επιστροφή του Άγγελου στην Αθήνα κρύβει ανατροπές.

Συμμετέχουν
Άγγελος Μαρίνης: Θανάσης Ευθυμιάδης, Φωτεινή: Γιούλικα Σκαφιδά, Κυρία Σάντρη: Θέμις Μπαζάκα, Κύριος Σάντρης: Θέμης Πάνου, Γιούλια Βρονκίνη: Ιωάννα Παππά, Κοσμάς Αλιμπράντε: Κοσμάς Φοντούκης, Τώνης Βρονκίνης: Δημήτρης Μοθωναίος, Μαριέτα: Αμαλία Τσεκούρα, Μίμης: Αργύρης Πανταζάρας, Πιανίστας: Νίκος Πλάτανος.

Η παράσταση είχε ανέβει το 1908 στο θέατρο «Πανελλήνιον» και είχε αποθεωθεί από το κοινό της εποχής. Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι το Εθνικό Θέατρο επηρεασμένο από την οικονομική κρίση σήκωσε αυλαία για την χειμερινή περίοδο με παζάρι στο βιβλιοπωλείο του αλλά και φθηνότερα εισιτήρια!

Read More

And More