Το TLIFE στην πρεμιέρα της Κάτιας Δανδουλάκη! Δες φωτογραφίες

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ”Να ζει κανείς ή να μη ζει;” στο θέατρο ‘‘Κάτια Δανδουλάκη’‘.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν την κωμωδία αυτή, η οποία προσέφερε στιγμές άφθονου γέλιου σε όσους βρέθηκαν εκεί για να την παρακολουθήσουν.

Ο θίασος του συγκεκριμένου θεατρικού έργου αποτελείται από τους Κάτια Δανδουλάκη, Παύλο Χαϊκάλη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Τάσο Κωστή, Μαρία Κανελλοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρο Μεριανό και Πρόδρομο Τουσουνίδη και όλοι τους έδωσαν στην πρεμιέρα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αποδείξει ότι είναι από τους ηθοποιούς που του αρέσει να τσαλακώνεται. Γι’αυτό το λόγο δεν διστάζει κι αυτή τη φορά να φορέσει ξανθιά περούκα και μπλε ταγέρ και να βγει στη σκηνή!

Ανάμεσα σε όλους όσους έδωσαν το ”παρών” το βράδυ της Παρασκευής ήταν ο Χάρης Ρώμας, η Έλενα Ακρίτα, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Χάρη Σιανίδη, η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, η Άριελ Κωνσταντινίδη με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πολλοί άλλοι.

To TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό εκτός από του πρωταγωνιστές και από τους παρευρισκομένους!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More