Α. Ρέμος: Τραγούδησε για καλό σκοπό, έχοντας στο πλευρό του την Υβόννη! Δες φωτογραφίες

Μια μοναδική συναυλία για καλό σκοπό έδωσαν χθες το βράδυ στο “Παλλάς” ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Βασίλης Σαλέας και ο Αντώνης Ρέμος. Οι τρεις ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και γέμισαν με απαλές μελωδίες το θέατρο, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Make a wish”.
Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, που κάθησε στις πρώτες θέσεις για να τον ακούσει και να τον χειροκροτήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ως φετινός Πρεσβευτής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ο οποίος ικανοποιεί τις επιθυμίες παιδιών με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους χαρά και ελπίδα για ζωή, πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του.

Επιλέγοντας μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μπαλάντες του, όπως οι: “Έτσι ξαφνικά”, “Στιγμές”, “Προσωπικά”, “Η νύχτα δύο κομμάτια”, ο Αντώνης Ρέμος συνάντησε επί σκηνής τον Σταμάτη Σπανουδάκη και ερμηνεύσαν γνωστές επιτυχίες.
Ακόμη, ο κορυφαίος σολίστ του Κλαρίνου Βασίλης Σαλέας, σε μια ειδική εμφάνιση, ταξίδεψε το κοινό, παίζοντας γνωστές μελωδίες του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More