Οι χωρισμοί που έγιναν πρωτοσέλιδο μέσα στο 2011!

Το 2011 ήταν πραγματικά μία δύσκολη χρονιά για όλους μας. Για κάποιους ήταν λιγάκι παραπάνω αφού πολλά ήταν τα διαζύγια και οι χωρισμοί. Μπορεί κι εσύ να χώρισες την χρονιά που μας πέρασε αλλά οι αγαπημένοι σου celebrities όχι μόνο χώρισαν, αλλά έγιναν και πρωτοσέλιδο! Κάθε τους κίνηση έτσι κι αλλιώς αποτελεί είδηση. Άρα και ο χωρισμός τους ειδικά όταν ο σύντροφός τους είναι εξίσου διάσημος!

Το TLIFE κάνοντας ανασκόπηση στην χρονιά που πέρασε, συγκέντρωσε τα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν μια κόκκινη γραμμή. Βέβαια, η αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό ακόμα κι αν ο έρωτας με έρωτα περνάει για κάποιους…

Κι αν το συνεχίσουμε θα βρούμε δεκάδες τραγούδια να ταιριάζουν στην κάθε περίπτωση! Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσα τραγούδια έχουν βγει για χωρισμό; Εμείς διαλέξαμε κάποια από αυτά και τα ταιριάξαμε στους αγαπημένους σου star!

Κόκκινη γραμμή

Ένας χωρισμός που συζητήθηκε πολύ! Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης αποφάσισαν να μην είναι πια ζευγάρι και τα media δεν σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί τους. Μετά από πολλά χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής πορείας οι δυο τους έβαλαν τελεία. Η τραγουδίστρια μάζεψε τα πράγματά της και έτρεξε στην αγκαλιά της μαμάς της και των φίλων της στη Σουηδία. Η απόφαση ήταν αμετάκλητη και η Έλενα κατάφερε να τραβήξει την κόκκινη γραμμή…

Η αποκάλυψη δεκάχρονου παιδιού που είχε αποκτήσει ο Arnold Schwarzenegger με οικιακή βοηθό οδήγησε τη σύζυγό του, Maria Shriver στην απόφαση να χωρίσουν. Το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια το διαζύγιό του στις 9 Μαϊου, έπειτα από 25 χρόνια έγγαμα βίου στα οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Φταίμε κι οι δυο

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ ήταν από τα ζευγάρια που έμοιαζαν να είναι βγαλμένα από παραμύθια. Αλλά δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος! Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης, προκαλώντας αίσθηση και δίνοντας τροφή για πολλά πρωτοσέλιδα. Παρόλα αυτά, οι δυο τους προσπάθησαν να προστατέψουν τον χωρισμό όπως έκαναν και με την σχέση τους.

Η Εύα Καΐλή φέτος απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές χωρίς τον σύντροφό της και καταξιωμένο στον χώρο της ναυτιλίας εφοπλιστή, Πασχάλη Διαμαντίδη. Αυτό επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού. Μετά από δύο χρόνια παθιασμένης σχέσης έβαλαν τέλος, υποσχέθηκαν όμως ο ένας στον άλλο να μείνουν φίλοι.

Τίτλους τέλους στο γάμο της με τον Alex Foster έβαλε η Ματθίλδη Μαγγίρα! Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 73 ημέρες σχέσης! Το ζευγάρι ήταν μαζί 8 χρόνια και έχει αποκτήσει μια κόρη. Η ρήξη στον γάμο τους μετρά 4 χρόνια και η Ματθίλδη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. ‘Έδωσε όμως μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως, μία νέα αίτηση διαζυγίου έκανε ξεκάθαρο πως ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους έχει τελειώσει.

Έτσι ξαφνικά…

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και Μαρίνα Ασλάνογλου έβαλαν τέλος στο γάμος τους προκαλώντας έκπληξη! Όλοι πίστευαν ότι είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Και φρόντισαν να αποδείξουν ότι αγαπάει πολύ ο ένας τον άλλον ακόμα και μετά το διαζύγιο αφού όλα γίνονται χωρίς θόρυβο, με αξιοπρέπεια και απόλυτο σεβασμό. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ηθοποιού πως «ο χωρισμός δεν σημαίνει απαραίτητα και αποχωρισμός»!

Η Adriana Sklenarikova και ο Christian Karembeu επιβεβαιώνουν μέσα από διαφορετικές συνεντεύξεις τους τον χωρισμό τους. Αυτό κι αν ήταν «βόμβα» στην showbiz! Το μοντέλο προσπάθησε να τα «μπαλώσει» όταν είχε έρθει στη χώρα μας και οι δημοσιογράφοι την ρωτούσαν για τον ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά ο γάμος τους αποτελεί παρελθόν. Η γυναίκα με τα πιο μακριά πόδια στο κόσμο είναι ελεύθερη κάνοντας πολλούς άντρες να λυπηθούν τον πρώην συντροφό της ενώ πριν τον ζήλευαν!

Η Kim Kardashian τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Kris Humphries ύστερα από έξι μήνες σχέση. Στις 20 Αυγούστου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και δύο μήνες μετά ξεκίνησε τις διαδικασίες του διαζυγίου. Μόλις 72 μέρες μετά το λαμπερό γεγονός της ζωής της χώρισε με την δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Το διαζύγιο της Jennifer Lopez και του Marc Anthony ήταν το πιο σοκαριστικό της χρονιάς! Ο έρωτάς τους δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση αφού το ζευγάρι διατηρούσε χαμηλό προφίλ και θεωρούνταν ιδιαίτερα αγαπημένο. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ο χωρισμός ήρθε μετά από 7 χρόνια γάμου, κατά τον οποίο απέκτησαν και τα τρίχρονα δίδυμα Max και Emme.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας χώρισαν οριστικά έπειτα από μία σχέση δύο ετών. Και λέμε οριστικά γιατί κατά την διάρκεια της σχέσης τους δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρχαν εντάσεις που κατέληγαν σε χωρισμό. Πολύ μας απασχόλησε αυτή η σχέση και ο χωρισμός αντίστοιχα αφού ο Ορέστης τροφοδοτούσε τα σενάρια για τα αίτια. Ότι και να έφταιξε, ο καθένας πλέον πήρε το δρόμο του. Η Κατερίνα ακολούθησε αυτόν που οδηγεί στην αγκαλιά του Πέτρου Λαγούτη!

Διαζύγιο express πήραν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη. Πριν προλάβουμε να τους πούμε να ζήσουν, εκείνοι αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά! Βέβαια ο χωρισμός αυτός ήταν αθόρυβος και έγινε γνωστός όταν η Δήμητρα να αρκείται απλά να αλλάξει το status της στο facebook σε single. Τα μέσα ενδιαφέρθηκαν να μάθουν την αιτία αλλά από ότι φαίνεται καμία σημασία δεν είχε και έτσι ο άνκορμαν πολύ γρήγορα ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ελισάβετ Σπανού.

Η Elisabetta Canalis δεν κατάφερε να «τυλίξει» τον George Clooney και ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια σχέσης και παγκόσμιας προβολής, το ζευγάρι χώρισε! Ο γοητευτικός ηθοποιός έμεινε μόνος δίνοντας χαρά σε εκατομμύρια γυναίκες. Αλλά όχι για πολύ! Γρήγορα βρήκε νέο έρωτα στο πρόσωπο της Stacey Keibler.

Έφυγες νωρίς…

Τίτλους τέλους έδωσαν στη σχέση τους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κρυσταλλία. Η τραγουδίστρια των Otherview έμεινε στην ζωή του παρουσιαστή μονάχα λίγους μήνες και η σχέση τους τελείωσε όπως τελειώνουν οι καλοκαιρινοί έρωτες όταν έρθει ο χειμώνας. Τώρα δηλώνει ελεύθερη και σίγουρα… ωραία!

Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά πλέον είναι οριστικό. Η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Αλιόσα Γκρίσιν χώρισαν! Η Έλενα είναι ξανά single. Η σχέση της με τον 27χρονο πλούσιο γόνο γνωστής οικογένειας των Αθηνών έλαβε τέλος την ώρα που όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα.

Μα δεν τελειώσαμε!

Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από τότε που η Demi Moore έκανε αίτηση διαζυγίου. Λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο για την εξωσυζυγική περιπέτεια του Ashton Kutcher. Όμως παρόλα αυτά το όνομα της ηθοποιού στο λογαριασμό της στο twitter αποδεικνύει ακόμα ότι είναι η σύζυγος του Kutcher αφού αρνείται να το αλλάξει.

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά από 12 χρόνια γάμου έφτασαν στο χωρισμό. Οι φήμες συνεχώς φούντωναν χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται από κανέναν τους. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος τους πέρασε μεγάλη κρίση αλλά το ζευγάρι θέλει να είναι ενωμένο για χάρη των παιδιών τους.

Αυτή η σχέση άντεξε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, και όλοι μιλούσαν τότε για έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν; Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος χώρισαν κάπου στον Οκτώβριο. Μάλλον προσωρινά. Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί. Οριστικά; Κανείς δεν ξέρει!

Ασυμφωνία χαρακτήρων…

Και το κερασάκι των χωρισμών! Λίγο πριν λήξει το 2011 πέφτουν τίτλοι τέλους πέφτουν για τον γάμο της Katy Perry και του Brand Russell. Μόλις δεκατέσσερις μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Ινδία. Ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το πρωί της Παρασκευής επικαλούμενος “ασυμβίβαστες διαφορές”

Δες το album με κοινές εμφανίσεις των ζευγαριών όταν ακόμα ζούσαν σε ένα ροζ συννεφάκι!

Όταν δύο άνθρωποι διαλύουν μια σχέση, που ίσως με κόπο δημιούργησαν, σίγουρα είναι πικρό και δύσκολο! Ο καθένας φεύγει με τις δικές του πληγές και τις δικές του απώλειες. Καμία φορά αποδεικνύεται η καλύτερη επιλογή να χωρίσεις, άλλες πάλι όχι. Όπως και να έχει πάντως, η ζωή συνεχίζεται…

Read More

And More