Οι πρωταγωνιστές από τη “Ζωή της άλλης” μιλούν στο TLIFE για το αποψινό φινάλε!

Φινάλε σήμερα για τη “Ζωή της άλλης” και λίγο πριν τις συγκλονιστικές εξελίξεις το TLIFE επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Οι αγαπημένοι σου ήρωες από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega αποκάλυψαν όλα όσα έζησαν στα γυρίσματα, τις αντιδράσεις του κόσμου και το ανατρεπτικό τέλος της σειράς.

Στην τρίτη και τελευταία σεζόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ξένια αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα, καθώς κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής ποιο θα είναι το φινάλε που οι συντελεστές κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Θα μπει η Ξένια στην φυλακή; Θα πληρώσει για όσα έχει κάνει; Ο Σωτήρης θα τιμωρηθεί; Η Ελπίδα θα καταφέρει να ζήσει ευτυχισμένη;
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα θα δοθεί απόψε το βράδυ…
Αθηνά Οικονομάκου: “Θα μου λείψει η περούκα της Ξένιας”


Η Αθηνά Οικονομάκου ενσάρκωσε το ρόλο της αδίστακτης “Ξένιας” που κάνει τα πάντα για να κλέψει τη ζωή της Ελπίδας. Ίντριγκες, ανατροπές και ένα φινάλε που κανείς δεν περιμένει είναι αυτό της πιο αμφιλεγόμενης ηρωίδας των τελευταίων χρόνων, που προκάλεσε τόσο έντονα συναισθήματα στο κοινό.
“Ήταν μια σημαντική εμπειρία για ‘μένα. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο και πέρασα δυο πολύ σημαντικά και δημιουργικά χρόνια. Με πολύ κόπο, αλλά και ευχαρίστηση που πήγε καλά, περάσαμε όμορφα και χαίρομαι η δουλειά μας είχε τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο”, ανέφερε.
Τι θα σου λείψει περισσότερο από τη σειρά;
“Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα και κυρίως οι ηθοποιοί, γιατί το συνεργείο είναι το ίδιο και στα “Κλεμμένα Όνειρα”, την νέα σειρά του Mega που παίζω.”, είπε και πρόσθεσε: “Όσο για το ρόλο της Ξένιας, θα μου λείψουν οι δυναμικές σκηνές που είχε και η περούκα”.
Πώς θα είναι το φινάλε για την Ξένια;
“Είναι πολύ καλό και δυνατό το φινάλε, με πολλές ανατροπές. Είναι το ιδανικό τέλος. Αυτό που θα έδινα και εγώ στη σειρά. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που περιμένει ο κόσμος, γιατί κάποιοι μισούν την Ξένια και κάποιοι άλλοι την έχουν λυπηθεί και την συμπονούν. Πάντως το τέλος πιστεύω πως θα αρέσει στον κόσμο”.
Νίκη Παλληκαράκη: “Η Βάσω παίρνει τη σωστή απόφαση”

Η Βάσω Καλλιφατίδη που υποδύεται η Νίκη Παλλικαράκη είναι μια γυναίκα που έχει περάσει πολλά. Έχασε την κόρη της, πίστεψε ότι την ξαναβρήκε στο πρόσωπο της Ξένιας και τελικά έμαθε την αλήθεια για την Ελπίδα. Μόλις, όμως, ξαναβρήκε το χαμόγελό της μαθαίνει για την απιστία του συζύγου της και γκρεμίζεται το σύμπαν για εκείνη. Τι θα κάνει τελικά και ποια θα είναι η σοβαρή απόφαση που θα πάρει.
“Αυτό που έχει μείνει είναι κάτι πολύ γλυκό. Ήταν μια πολύ δημιουργική, κουραστική και δύσκολη δουλειά, αλλά μέσα από αυτήν δοκιμαστήκαμε και αναπτύξαμε δυνατές σχέσεις. Αυτό που σου μένει όμως ήταν η τεράστια επιτυχία και η αγάπη του κόσμου, που μας ευχαρίστησε πολύ”, δήλωσε στο TLIFE.
Στην ερώτηση “τι είναι αυτό που θα της λείψει περισσότερο” απάντησε: “Θα μου λείψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες. Με πολλούς κρατάμε επαφή, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να δουλεύεις μαζί τους πολλές ώρες καθημερινά.”, είπε και πρόσθεσε: “Εύχομαι και ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε και να υπάρχουν δουλειές”.
Για το φινάλε της σειράς είπε: “Η ζωή της Βάσως, ως χαρακτήρας ήταν πολύ ξένη σε εμένα και προσπαθούσα να την παρακολουθώ αποστασιοποιημένη. Στην τελική της απόφαση, όμως, που δεν θα σας πω γιατί αυτή είναι η έκπληξη, με βρήκε απόλυτα σύμφωνη. Αν και εγώ ήμουν στη θέση της Βάσως την ίδια απόφαση θα έπαιρνα… Όσο για τα δυο κορίτσια, νομίζω ότι το τέλος, αν και δεν το ξέρουμε, είναι αυτό που θα έπρεπε να γίνει. Το καλό θα νικήσει το κακό”.
Κώστας Κρομμύδας: “Το τέλος του Σωτήρη θα έπρεπε να είναι πιο σκληρό”


Ο Κώστας Κρομμύδας που υποδύθηκε τον διεφθαρμένο γιατρό στη σειρά με σύμμαχό του την Ξένια προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό. Ο κακός χαρακτήρας του Σωτήρη και οι δολοπλοκίες του, όμως, ήταν μια πρόκληση για τον γνωστό ηθοποιό.
“Η εμπειρία και η ευκαιρία ήταν καταπληκτική. Περάσαμε δυο εξαιρετικά χρόνια. Δυσκολευτήκαμε σε κάποιες σκηνές και δουλέψαμε αρκετά σκληρά. Βλέπουμε, όμως, την επιτυχία της “Ζωής της άλλης” και την αγάπη του κόσμου και αυτό είναι μια μεγάλη αναγνώριση”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE.
Τι είναι αυτό που θα του λείψει, όμως, τώρα που τελειώνει η “Ζωή της άλλης”;
“Αυτό που θα μου λείψει είναι οι φάπες που έριξα. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα στη ζωή μου και σε αυτή τη σειρά είχα έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Πέρα από τα αστεία, όμως, θα μου λείψει ο Σωτήρης. Μπορεί να ήταν ένας αρνητικός ρόλος, αλλά εγώ αγαπώ και υπερασπίζομαι τους χαρακτήρες που ενσαρκώνω.”
Πώς του φαίνεται το τέλος του τηλεοπτικού “Σωτήρη”;
“Για να πω την αλήθεια το τέλος της ιστορίας του Σωτήρη θα είναι πολύ απαλό. Έπρεπε να είναι πολύ πιο σκληρό αυτό που θα πάθει κατά τη δική μου γνώμη. Αλλά μοιάζει με την κατάσταση που επικρατεί και σήμερα στην Ελλάδα. Οι κακοί την γλυτώνουν με μια πιο απλή τιμωρία, από αυτή που τους αξίζει”.
Δώρα Χρυσικού: “Η ιστορία της Μαίρης θα έχει happy end”

Η Δώρα Χρυσικού φαίνεται πως έχει ένα happy end στο ρόλο της Μαίρης, αφού η δική της ιστορία φαίνεται να έχει ένα ευχάριστο και ρομαντικό τέλος.
“Η εμπειρία ήταν πολύ καλή. Υπάρχει φόρτιση. Με σταματά κόσμος στο δρόμο και με ρωτά για το τέλος. Εξάλλου, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια νέα σειρά που να έχει αντικαταστήσει τη “Ζωή της άλλης” σε θεαματικότητα και στην αγάπη του κόσμου. Για εμάς η συγκίνηση και η φόρτιση ήταν πέρσι, όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και ήταν πολύ έντονο. Όταν τελειώνει μια δουλειά είναι ένας δύσκολος αποχωρισμός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αποχωρισμός είναι πιο δυνατός και για τον κόσμο”.
Περιμένεις το φινάλε της σειράς;
“Το περιμένω με αγωνία γιατί ούτε εμείς ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος με την Ξένια. Στο τελευταίο επεισόδιο πήραμε στα χέρια το σενάριο που αφορούσε μόνο τις σκηνές που παίζαμε. Έτσι δεν ξέρουμε όλες τις εξελίξεις. Ξέρω το τέλος με την Ελπίδα γιατί ήμουν στο γύρισμα, αλλά για την Ξένια έχουν γυριστεί 4 διαφορετικά φινάλε. Μόνο η Αθηνούλα και ο σκηνοθέτης ξέρουν το τέλος”.
Τι θα της λείψει περισσότερο;
“Θα μου λείψουν κάποιοι άνθρωποι που δούλεψα μαζί. Έχω γίνει καλή φίλη με τον Κώστα Αποστολάκη που τον θεωρώ οικογένεια και πολλοί άλλοι συνεργάτες. Δυστυχώς στην καθημερινότητα τα προγράμματα είναι πολύ φορτωμένα και οι άνθρωποι χάνονται”, δήλωσε.
Ποιο θα είναι το τέλος για την τηλεοπτική Μαίρη;
“Εγώ περνάω πολύ καλά στο τέλος της σειράς. Η ζωή μου είναι όπως την έχω ονειρευτεί. Η κόρη μου είναι έγκυος, έχω παντρευτεί και το catering πηγαίνει πολύ καλά. Το τέλος είναι ευχάριστο και θα ικανοποιηθεί και ο κόσμος. Το τέλος είναι αυτό που θα λυτρώσει και τον κόσμο”.

Read More

And More