Ηλίας Βρεττός στο TLIFE: “Έχω πληγωθεί από γυναίκα και της είπα δεν σου αξίζω”!

Μια ξεχωριστή εμφάνιση έκανε χθές το βράδυ ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ηλίας Βρεττός αφού εκτός από τις εμφανίσεις του στο “Romeo” κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή χαρίζει κέφι και πολύ τραγούδι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου. Τις τελευταίες εβδομάδες μαζί στις εμφανίσεις του είναι ο επιτυχημένος συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης που τον συνοδεύει στα πλήκτρα. Η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ καλή και το κοινό τους απολαμβάνει.


Χθες το βράδυ βρέθηκαν και οι δυο σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας χαρίζοντας άλλο ένα μοναδικό πρόγραμμα. Ο Ηλίας Βρεττός έδωσε αμέσως παλμό στη βραδιά και ανέβασε τη θερμοκρασία με τις επιτυχίες του «Μαζί σου πάω παντού», «Τα πάντα όλα», «Δεν υπάρχει», «Κάνει μοναξιά» την τελευταία του επιτυχία «Δεν σου αξίζω» αλλά και με τις ερμηνείες του σε παλιές και καινούριες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών κάνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού μια μεγάλη παρέα.

Στο μαγαζί βρέθηκεε και ο Διονύσης Σχοινάς αφού το “Faces” είναι ένα από τα αγαπημένα του στέκια και έχει κάνει και ο ίδιος πολλές εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο. Ο Διονύσης δεν δίστασε να ανέβει στην σκηνή και να ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες όταν ο Ηλίας Βρεττός τον προσκάλεσε.



Το ίδιο έκανε και ο τραγουδιστής Χρήστος Κυπριανήδης.

Στο μαγαζί βρέθηκε και ο Κώστας Καραφώτης που διασκέδασε μαζί με τους καλούς του φίλους.

Ο Ηλίας έκλεισε το πρόγραμμα με την τελευταία του επιτυχία «Δεν σου αξίζω» που την ερμήνευσε μαζί με τον συνθέτη του κομματιού τον τραγουδιστή-συνθέτη Γιάννη Ιερεμία.



Το TLIFE λίγο πριν αρχίσει το πρόγραμμα συναντήθηκε με τον Ηλία Βρεττό, ο οποίος ευδιάθετος και με πολύ θετική ενέργεια μας μίλησε για τις εμφανίσεις τους, πώς πέρασε τις γιορτές και τη γεύση που του αφήνει η μεγάλη του επιτυχία δεν σου αξίζω όταν την ερμηνεύει.

Πως πέρασες τις ημέρες των γιορτών;
“Για εμάς τους τραγουδιστές η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σχεδόν πάντα σχεδιασμένη με μεγάλο φόρτο εργασίας. Και εγώ φέτος δεν ξέφυγα από τον κανόνα. Έκανα πάρα πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο εκτός από τις σίγουρες εμφανίσεις μου που είναι στο “Romeo” Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή. Ταξίδευα σχεδόν κάθε μέρα και δεν το λέω καθόλου με γκρίνια, αντιθέτως είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι αυτές τις γιορτές με την οικογένεια σου, αλλά επειδή εμείς οι καλλιτέχνες δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα είναι εξίσου ωραίο να τις μοιράζεσαι με κόσμο που σ’ αγαπάει και έρχεται να σε δεί. Πέρασα πολύ ωραία αυτές τις μέρες με τον κόσμο, που με τίμησε με την παρουσία του σε όλες τις εμφανίσεις μου.”


Πώς είναι τα “live” με τον Κώστα Μηλιωτάκη; και η χημειά μεταξύ σας;
“Με τον Κώστα είμαστε πολύ φίλοι, πέρα απ’ αυτό είμαστε και συνεργάτες μου έχει γράψει δύο μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν το «Τα πάντα όλα» και το «Δεν υπάρχει» και ελπίζω να μου γράψει και άλλες στο μέλλον. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες πραγματοποιούν εμφανίσεις με το λεγόμενο πρόγραμμα half play back δηλαδή το cd που παίζει και αυτοί τραγουδάνε, κάτι τέτοιο έκανα και εγώ για αρκετό καιρό σε πολλά μέρη σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Τώρα όμως αποφασίσαμε με τον Κώστα να το εξελίξουμε λίγο παρά πάνω όποτε κάθισε και έφτιαξε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα γιατί ο Κώστας εκτός από πολύ καλός συνθέτης είναι και πολύ καλός μαέστρος, ξέροντας να δημιουργεί καταπληκτικά προγράμματα και πλέον πηγαίνουμε μαζί και αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη τιμή που είμαι μαζί με ένα τόσο έμπειρο άνθρωπο και πάνω από όλα με ένα τόσο καλό παιδί στις live εμφανίσεις μου. Έχουμε ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες και όπου πηγαίνουμε νοιώθουμε τον πάλμο του κόσμου πάρα πού δυνατό. Φαίνεται ότι περνάει πολύ στον κόσμο και θα το πάμε παντού.”


Το καινούριο σου τραγούδι «Δεν σου αξίζω» σημειώνει μεγάλη επιτυχία πως αισθάνεσαι για αυτό;
“Είναι το πιο αγαπημένο μου τραγούδι από την τελευταία μου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μέτρα τ’ αστέρια» απ την Universal Music. Είναι ένα τραγούδι το όποιο έχει γράψει μουσική ο Γιάννης Ιερεμίας και στίχους η αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού. Είναι μία πολύ αληθινή, πονεμένη μπαλάντα την αγάπησα από το πρώτο άκουσμα και χαίρομαι πάρα πολύ που το έχει αγαπήσει και ο κόσμος, νομίζω είναι αυτό που λέμε καλό τραγούδι.”
Εσυ εχείς πει δεν σου αξίζω;
“Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω μπαλάντες και οπωσδήποτε αυτά που λένε τα λόγια τα έχω ζήσει στον παρελθόν. Πολλές φορές έχει τύχει να πληγωθώ απο γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου, και να πώ δεν σου άξιζε αυτό που σου έδωσα, δεν σου αξίζω εγώ και δίνω μία και προχωράω παρακάτω. Όταν το τραγούδησα στο studio αυτό το τραγούδι πραγματικά είχα στο μυαλό μου αναμνήσεις και βιώματα δικά μου. Νομίζω αν όχι κάθε φορά που το τραγουδάω τις περισσότερες φορές φέρνω στο μυαλό μου τέτοια περιστατικά και το ζώ. Αν ένα τραγούδι μπορεί να σου ξυπνήσει συναισθήματα και αναμνήσεις νομίζω ότι είναι μεγάλη επιτυχία και χαίρομαι που αυτό το τραγούδι το καταφέρνει αυτό και σε έμενα και στον κόσμο.”


Ρεπορτάζ: Ζαχαρούλα Χρόνη

Read More

And More