Γιατί απέσυραν το νέο τραγούδι της Τάμτα ”Άκου την καρδιά”!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερωθήκαμε για την απόσυρση του νέου τραγουδιού της Τάμτα ”Άκου την καρδιά”, που αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προστέθηκε στις playlists των ραδιοφωνικών σταθμών, αγαπήθηκε από τον κόσμο και προβλεπόταν να γίνει μεγάλο hit.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, όλες αυτές τις ημέρες ευχαριστούσε τον κόσμο μέσα από τα διαδικτυακά της προφίλ για τα καλά σχόλια που δεχόταν για το νέο της κομμάτι.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας!

”Λόγω νομικής αμφισβήτησης που ανέκυψε σε σχέση με τους στίχους του τραγουδιού «Άκου την καρδιά» της Ταμτα και στα πλαίσια του σεβασμού που πάντοτε επιδεικνύει η εταιρεία μας στους δημιουργούς πρέπει να αποσύρουμε την εκδοχή του τραγουδιού που σας έχει σταλεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη βοήθεια σας.

MINOS- EMI AE”

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, ο λόγος που αποσύρεται το τραγούδι είναι ο εξής: ”Eμφανίστηκε μια άλλη στιχουργός το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό και ισχυρίστηκε ότι έχει γράψει εκείνη τους στίχους του τραγουδιού “Άκου την καρδιά”. Η ίδια μάλιστα, έχει στα χέρια της τρανές αποδείξεις γι αυτόν της τον ισχυρισμό. Έτσι, ύστερα από συζητήσεις, αποφασίστηκε να μπει το δικό της όνομα μαζί με της Βίκυς Γεροθόδωρου στο τραγούδι. Εκείνη συμφώνησε – κάτι που θα έλυνε την διαφωνία – αλλά η δεύτερη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκασθεί να το αποσύρει.”

Read More

And More