Κρυφός γάμος A. Jolie – B. Pitt στη Σαντορίνη!

Με φόντο την Καλντέρα της Σαντορίνης παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που είναι εδώ και έξι χρόνια μαζί και έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια, έκανε κρυφό γάμο σε εκκλησάκι της Σαντορίνης. Το ζευγάρι έχει αγοράσει σπίτι στο όμορφο ελληνικό νησί και ξέρει καλά τις ομορφιές του τόπου!

Οι δυο τους ζούσαν ούτως ή άλλως σαν να είναι παντρεμένοι αφού έχουν ήδη έξι παιδιά και είναι πολύ ερωτευμένοι. Τα σενάρια του γάμου τους βέβαια ήταν έντονα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, πολλοί έλεγαν πως το ζευγάρι σκεφτόταν να παντρευτεί στην εξοχική κατοικία.

Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι που τραβά πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας επέλεξε να κάνει ένα μυστικό-γάμο στην Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι τη χώρα μας και στο εξωτερικό. Η τελετή έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μηνά με θέα την μαγευτική Καλντέρα….

Αυτό θα ήταν, βέβαια, πολύ καλό για να είναι αληθινό! Άλλες το πιστέψατε κι άλλες όχι… Όπως καταλάβατε η ομάδα του TLIFE σας έκανε την Πρωταπριλιάτικη πλάκα της και σας εύχεται καλή Πρωταπριλιά! Και του χρόνου…

Read More

And More