Κ. Καζάκος – Ι. Μαρτζούκου: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η γέννηση του γιου τους! Τι είπε στο TLIFE ο γιατρός της

Χαμόγελα ευτυχίας έχουν σχηματιστεί στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της συζύγου του Ιωάννα Μαρτζούκου μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η Ιωάννα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Το TLIFE επικοινώνησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο κ. Σάκη Λουκά που μας μίλησε για τον πρόωρο τοκετό.

“Η Ιωάννα είχε μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη και κάθε δεκαπέντε ημέρες ερχόταν στην κλινική. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα πριν από ένα μήνα περίπου με καισαρική και μπήκε εκτάκτως στη μονάδα για παρακολούθηση. Ουσιαστικά πήρε και τις πρώτες μέρες του 8ου μήνα, πριν γεννηθεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Το μωρό είναι υγιέστατο, αλλά περιμέναμε να φθάσει στο επιθυμητό βάρος για να βγει το εξιτήριο”.
Μητέρα και βρέφος είναι καλά και σήμερα το μεσημέρι θα βγουν από το μαιευτήριο και θα γυρίσουν στο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της συζύγου του και είναι πολύ χαρούμενος με την έλευση του γιού του.

Το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο με την έλευση του μωρού και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε εμφανιστεί πριν λίγους μήνες στην εκπομπή “Μίλα” και είχε μιλήσει στην Τατιάνα για την σύζυγό του. Το ζευγάρι, μάλιστα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ”Η Παναγία των Παρισίων”.
Ο Κωνσταντίνος έχει ήδη μια κόρη, την Τζένη, με την πρώην συζυγό του, Τάνια Τρύπη.
Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Read More

And More