Μ. Χρουσαλά: Ευτυχισμένη, στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μας δείχνει τα νέα της σανδάλια!

“Με πετυχαίνετε σε καταστάσεις που δεν το επιτρέπουν να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα. Δε νιώθω άνετα, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα και θα πούμε και γι΄ αυτό”. Με αυτή τη δήλωση προσπάθησε η Μαριέττα Χρουσαλά πριν από λίγες μέρες να αποφύγει όλες τις ερωτήσεις γύρω από το μωρό που περιμένει.

Η παρουσιάστρια από την αρχή ήθελε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και δεν επιβεβαίωσε μέχρι σήμερα την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, η κοιλίτσα της που άρχισε να φουσκώνει αφού είναι πλέον στον τέταρτο μήνα, δύσκολα θα μπορούσε να κρυφτεί! Το ίδιο και το χαμόγελο ευτυχίας που είναι μόνιμο πια στο πρόσωπό της.

Η Μαριέττα έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Ο σκοπός ενός ζευγαριού είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, τουλάχιστον αυτός ήταν ο δικός της και του Λέοντα Πατίτσα. Πλέον το ζευγάρι μετρά με αγωνία τις μέρες μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια δεν σταματά να ασχολείται με πράγματα που αγαπά και της αρέσουν, όπως είναι τα σανδάλια! Μαζί με τον πολύτιμη βοήθεια της μητέρας της Αγλαΐας έχει δημιουργήσει μία υπέροχη συλλογή από σανδάλια.

Το TLIFE βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν! Εκεί, εκτός από τη μέλλουσα μανούλα συναντήσαμε τη μητέρα της Αγλαΐα Χρουσαλά, τον καλό τςη φίλο Μάνο Μαγιάτη καθώς και τη Κατερίνα Καινούριου. Δες φωτογραφίες:

Read More

And More