Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Χαλαρές στιγμές μετά την εκπομπή στην Κυλλήνη! Φωτογραφίες

Η παρέα του “Πρωινό mou” έφυγε το Σαββατοκύριακο για την πανέμορφη Κυλλήνη από όπου θα μεταδίδεται live η εκπομπή από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Kyllini Beach Resort ! Λίγο μετά το ταξίδι στην Τήνο, η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega απολαμβάνει όμορφες στιγμές σε έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του νομού Ηλείας.

Η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άκης Πετρετζίκης, η Σάσα Σταμάτη και ο Τάσος Θεοδώρου μπήκαν στο πουλμανάκι και έχουν καταφέρει όλες αυτές τις μέρες να αανστατώσουν την περιοχή. Τα πρωινά καμώματα τα βλέπεις στον αέρα της εκπομπής, το TLIFE όμως ταξίδεψε μέχρι την Κυλλήνη για να σου δείξει τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες…

Όλη η ομάδα μένει στο υπέροχο ξενοδοχείο που φιλοξενεί την εκπομπή. Όταν ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις και τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας απολαμβάνουν τα μπάνια τους είτε στην παραλία είτε στην πισίνα του Kyllini Beach Resort. Στην παρέα τους είναι και ο αγαπημένος της Μαίρης, Μύρωνας Στρατής! Ο τραγουδιστής φροντίζει τα βράδια να τους διασκεδάζει πέρνωντας την κιθάρα του και τραγουδώντας καλοκαιρινές και όχι μόνο επιτυχίες…

Φυσικά, από το καθημερινό τους πρόγραμμα δεν λείπουν τα ωραία γεύματα στο ξενοδοχείο, η γυμναστική για να είναι σε φόρμα και οι βόλτες και οι βραδινές εξορμήσεις στα μαγαζιά της περιοχής.

To TLIFE ταξίδεψε μέχρι την Κυλλήνη για να σου μεταφέρει όλα όσα κάνει η παρέα του “Πρωινό mou”. Ο Γιώργος και η Φαίη λατρεύουν τη θάλασσα και δεν χάνουν την ευκαιρία να την απολαμβάνουν! Αυτό έκαναν και αυτή τη φορά και μάλιστα ο παρουσιαστής “προπονήθηκε” και στο αγαπημένο του καλοκαιρινό άθλημα το jet ski!

Δες φωτογραφίες από τα μπάνια της Φαίης και του Γιώργου στην Κυλλήνη:

Read More

And More