Σ. Τσιμτσιλή: Έτοιμη για το πρωινό του ΑΝΤ1!

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το καλοκαίρι όμως που είναι ήδη εδώ την βρίσκει την πιο δημιουργική φάση της ζωής της. Το χαμόγελο της παρουσιάστριας δεν έφυγε ποτέ από το πρόσωπό της και τώρα που ετοιμάζεται για νέα ξεκινήματα είναι ακόμα πιο λαμπερό!

Το TLIFE την συνάντησε να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία του Σχοινιά. Λίγο πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των παρουσιαστών για το πρωινό πρόγραμμα του καλοκαιριού του ΑΝΤ1, η Σταματίνα γεμίζει μπαταρίες.
/
Άλλωστε δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Η λαμπερή της εμφάνιση είναι αποτέλεσμα προγράμματος. Η ίδια φροντίζει όλο το χειμώνα να προσέχει την διατροφή της αλλά και να γυμνάζεται τακτικά. Το μόνο που αλλάζει τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ότι πίνει περισσότερο νερό και να αποφεύγει το μακιγιάζ. Ένα απλό lip balm είναι το μόνο πράγμα που φοράει και αρκεί για να φαίνεται όμορφη.

Απλή και δροσερή ήταν και όταν την συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στην παραλία του Σχοινιά. Με ένα αέρινο φουστανάκι και πολύ καλή διάθεση, είχε μαζί και το αγαπημένο της σκυλάκι το οποίο την συνοδεύει στις περισσότερες δραστηριότητές της. Ακόμα και στην δουλειά! Λες να το βλέπουμε και από το κανάλι του Αμαρουσίου;

Πάντως, η Σταματίνα είναι το επικρατέστερο όνομα για το πρωινό μαζί με αυτό του Σπύρου Σούλη για τον οποίο η ίδια δήλωσε πως είναι πολύ φίλοι! “Θα τολμήσω να πω ότι αυτή η συνεργασία ήταν γραφτό να γίνει. Πριν από δέκα χρόνια, τελειώνοντας τη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, είχα μέσα μου το κρυφό όνειρο να συνεργαστώ κάποτε με το κανάλι”, δηλώνει στο ένθετο People η παρουσιάστρια.

Μετά το ξεκίνημα της συνεργασία της με το κανάλι για το Dancing with the stars και τον Ρυθμό έχει γνωρίσει καλύτερα και τος ανθρώπους του οπότε νιώθει οικεία. Άλλωστε σε μία εποχή που δεν συμβαίνει σχεδόν τίποτα καινούριο, όπως τονίζει η ίδια, το να γίνονται συζητήσεις για να είσαι σε μια ζώνη που μετρά πολλά χρόνια και μεγάλες επιτυχίες αποτελεί τεράστια ευκαιρία!

“Δεν μπορώ να περιαυτολογήσω. Από εκεί και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι ίσως να είδαν σε μένα ένα πρόσωπο με το οποίο θα ήθελαν να συνεργαστούν. Αν ποντάρουν στο πρόσωπο μου λόγω εικόνας, δουλειάς ή χαρακτήρα, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω”, εξηγεί για τον λόγο που πιστεύει ότι την επέλεξαν.

Ο μόνος ενδοιασμός της είναι μήπως παραπονεθεί ο σύζυγός της ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ σκληρά όλο τον χρόνο και δικαιούται μια καλοκαιρινή ανάπαυση. Ωστόσο, η χαρά της Σταματίνας για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα του αρκεί για να συμβιβαστεί κι εκείνος!

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα της στην παραλία του Σχοινιά:

/

/

/

/

Read More

And More