Κ. Κρομμύδας: Πιο fit και sexy από ποτέ φωτογραφίζεται με φόντο… τα Άχλα της Άνδρου!

Σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βρίσκεται ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα έκανε το συγγραφικό του ντεμπούτο με το βιβλίο “Μπαμπά μεγάλωσέ με”…μας εντυπωσίασε ξανά! Αυτήν τη φορά όμως, με την fit εμφάνισή του και τη sexy φωτογράφηση στα Άχλα της Άνδρου.
Ο Κώστας βρέθηκε στην όμορφη Άνδρο για λίγες μέρες με την οικογένειά του και φωτογραφήθηκε από τον καλό του φίλο και γνωστό φωτογράφο Παύλο Ευθυμίου, με φόντο την μαγευτική παραλία στην Άχλα. Παρόλο που η φωτογράφηση δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά έγινε με βάση την έμπνευση της στιγμής, το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο και από επαγγελματική δουλειά.

/

Στις λήψεις που σου εξασφάλισε το TLIFE ο γνωστός ηθοποιός πιο fit από ποτέ αφέθηκε στο φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας το καλογυμνασμένο σώμα του.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο TLIFE, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του, έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και είναι πιο fit από ποτέ. “Μετά τις διακοπές πήρα 3-4 κιλά παρόλο που κολυμπούσα σχεδόν καθημερινά. Από τις 20 Αυγούστου, όμως, μπήκα σε πιο εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Τώρα θεωρώ πως βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που ήμουν ποτέ”.

/

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει βάλει τη γυμναστική για τα καλά στο πρόγραμμά του. Γυμνάζεται καθημερινά γύρω στις 2 ώρες στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος “Sunny Sports Club” στην Νέα Ερυθραία, όπου κάνει αερόβια γυμναστική, pilates, τέννις και αναμένεται να ξεκινήσει και την zumba.
Την ίδια φιλοσοφία, ακολουθεί, βέβαια, και ολόκληρη η οικογένεια του, αφού τόσο η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη, όσο και η κορούλα τους βρίσκονται συχνά μαζί του και γυμνάζονται. “Χθες είχα πάει στο Sunny Sports με την κόρη μου και παίζαμε τέννις. Προσπαθούμε όλοι στην οικογένεια να γυμναζόμαστε και να τρώμε σωστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ακολουθούμε κάποια αυστηρό στρατιωτικό πρόγραμμα. Κάνουμε ό,τι μας διασκεδάζει.”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

/

Αυτήν την περίοδο, πάντως, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε συγγραφικό πυρετό, αφού μετά το πρώτο του βιβλίο που είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο, ετοιμάζει ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

Read More

And More