To TLIFE σε στέλνει στα φετινά καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Young 2012!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς που ανέδειξε χιλιάδες εντυπωσιακές κοπέλες που καταξιώθηκαν στο χώρο της μόδας αλλά και σε άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, επέστρεψε και το TLIFE θα σου μεταδώσει αποκλειστικά όλη τη μαγική βραδιά, αλλά και όσα χρειάζεται να ξέρεις για το διαγωνισμό Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς και Μις Young 2012.
Είναι γεγονός ότι μία νέα εποχή ανέτειλε στον χώρο των καλλιστείων! Ύστερα από 20 χρόνια τηλεοπτικής μετάδοσης του διαγωνισμού ομορφιάς οι διοργανωτές του στρέφονται στον χώρο του διαδικτύου ακολουθώντας το ρεύμα της σύγχρονης εποχής.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο DC και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TLIFE. O διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων, Βασίλης Πρεβελάκης μας ενημέρωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου που έγινε για το πότε και που θα πραγματοποιηθούν τα καλλιστεία και για όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού.
H ανακοίνωση Τύπου καλύφθηκε ζωντανά από το TLIFE καθώς και οι συνεντεύξεις των πρώην εστεμμένων και φιναλίστ οι οποίες τίμησαν με την παρουσία τους το event, όπως Μαντώ Γαστεράτου, Δέσποινα Βλεπάκη, Έλενα Σκαφίδα, Στέλλα Γιαμπουρά, Φαίη Γεωργακοπούλου, Άλκιστη Ανυφαντή, Κατερίνα Ευαγγελινού και πολλών ακόμη.

O διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης με την Ξένια Iωάννου από το TLIFE
Όσες από εσάς ενδιαφέστε να πάρετε μέρος θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε και μέσα από το site μας. H διαδικασία είναι απλή. Μπείτε και δηλώστε συμμετοχή στο http://starhellas.prevelakis.com/Application.html μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, προκειμένου να πάρετε μέρος στον προκριματικό.
Η εκλεγείσα Σταρ Ελλάς 2012 θα αναχωρήσει στις 2/12 για το Las Vegas προκειμένου να συμμετάσχει στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss Universe.
Κορίτσια ετοιμαστείτε να φορέσετε το στέμμα της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Young για το 2012…
Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου:
/

/

/

/

/

Read More

And More