Θ. Ματίκα: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στο θέατρο για την νέα της παιδική παράσταση! Φωτογραφίες

Τι κι αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Θάλεια Ματίκα φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει με τίποτα την αγάπη της για το θέατρο. Έτσι, μπορεί να μην είναι σε θέση να βρεθεί πάνω στη σκηνή, αλλά αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του σκηνοθέτη και να ανεβάσει μια ξεχωριστή παιδική παράσταση στο θέατρο Άνεσις.

Ο λόγος για τη θεατρική παράσταση “το μυστικό του Βασιλιά” με πρωταγωνιστή τον Ορέστη Τζιόβα που έκανε χθες βράδυ επίσημη πρεμιέρα. Το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη.
Η κοιλίτσα της Θάλειας έχει φουσκώσει αρκετά καθώς βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, κι εκείνη ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβρη στο Δημαρχείο με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη και λίγους μήνες αργότερα ήρθε η εγκυμοσύνη της Θάλειας για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Και μπορεί στο γάμο, ο κουμπάρος τους να αστειευόταν λέγοντας πως θέλει να τους βαφτίσει το πρώτο τους παιδί, η εγκυμοσύνη της γνωστή ηθοποιό, όμως, δεν άργησε…

Οι δυο τους περιμένουν αγοράκι και βρίσκονται σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, κάτι που φαίνεται και στα πρόσωπά τους που λάμπουν από χαρά.

Read More

And More