O Nίνο μιλά για το μωρό που περιμένει στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής στο Sfera!

Στη Ναταλία Γερμανού και στον Βαλεντίνο μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίνο, αφού ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που φιλοξένησαν στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera, στο Mall.

H Ναταλία που τον γνωρίζει από τα 19 του χρόνια, τον ρώτησε αν νιώθει ακόμη μωρό… Εκείνος απάντησε πως κάποια νέα γεγονότα στη ζωή του αλλά και κάποιες καινούριες εμπειρίες τον έκαναν να τα δει αλλιώς τα πράγματα.

Τότε η Ναταλία τον ρώτησε πόσο περίεργο είναι που ένα μωρό περιμένει μωρό… Μεταξύ άλλων απάντησε: “Είναι φοβερό πράγμα που περιμένω μωρό. Ό,τι καλύτερο που μπορεί να ζήσει κανείς στη ζωή. Η οικογένεια είναι ό,τι καλύτερο. Βέβαια μπορεί να γίνει κι ό,τι χειρότερο αν γίνει από λάθος γονείς. Αν δεν το θέλουν, αν έχουν χωρίσει… Είναι πολύ άσχημο. Αυτό που ζω εγώ,εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει. Είναι μοναδικό. Βέβαια παραμένω πάντα παιδί…”

Ακόμη αποκάλυψε μετά από 10 χρόνια γιατί είχε φύγει από το Fame Story που παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού, αν και μετά επέστρεψε: “Τώρα που πέρασαν δέκα χρόνια μπορώ να πω την αλήθεια. Είχα αφήσει ένα γράμμα στους συμπαίκτες μου που έλεγα ψέματα ότι κάτι είχε γίνει που με πείραξε. Τίποτα δεν είχε γίνει. Είχα βαρεθεί να λέει ο ένας στον άλλον ψέμτα και να μαλώνουν. Και με άτομα εκτός παραγωγής γινόταν αυτό. Τότε είπα ότι εγώ δεν ανήκω εδώ κι έφυγα. Μόνος μου ξαναγύρισα ιατί όταν είχα βγει έξω είχα τρομάξει και μου έλειπε…”

Aς θυμηθούμε την αποχώρησή του

Read More

And More