Μόνο στο TLIFE! H Emma Watson μας μιλάει για την νέα της ταινία

Ο συγγραφέας Stephen Chbosky γράφει και σκηνοθετεί την κινηματογραφική διασκευή του δικού του μυθιστορήματος – το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 1 εκατ. αντίτυπα στις ΗΠΑ – και συνεργάζεται με τους παραγωγούς του “Juno”. Η Emma Watson δοκιμάζεται στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την Ερμιόνη από τη σειρά ταινιών “Χάρι Πότερ”, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Logan Lerman (“Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief”) και Paul Rudd (“I Love You, Man”). H ταινία ονομάζεται Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο ή αλλιώς The perks of being a wallflower και κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες και το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά συνεντεύξεις των συντελεστών της!

Η Emma Watson, αγαπημένη ηρωίδα μικρών και μεγάλων fan του Harry Potter, μας περιγράφει τα συναισθήματά της από την στιγμή πο πήρε στα χέρια της το σενάριο αλλά και για τον ρόλο της! Ήταν τόσο διασκεδαστικό που δούλεψα με τον Logan Lerman και τον Ezra Miller γιατί ταιριάζουμε ακόμα και στην πραγματική ζωή, λέει. Έκανε τη δουλειά σαν να μη φαίνεται ότι είναι δουλειά. Ο Logan θα ραγίσει καρδιές σε αυτήν την ταινία. Είναι καταστροφικός. Καταλαβαίνει έμφυτα τον Τσάρλι. Και ο Ezra είναι τόσο αστείος. Το ότι συνεργάστηκα μαζί του ήταν ένα όνειρο. Πίστευα πως εγώ είχα ενέργεια αλλά τελικά εκείνος βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Είναι το τέλειο άτομο για να υποδυθεί τον Πάτρικ.

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει o γοητευτικός Paul Rudd τον οποίο οι καλά διαβασμένες θα θυμάστε από την δημοφιλή σειρά Φιλαράκια όπου έκανε τον Mike! O Paul μιλάει για την δική του συμμετοχή στο έργο.

Τέλος, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Stephen Chbosky μιλάει για το νέο του δημιούργημα! Πιστεύω πως το σενάριο περίμενε αυτό το καστ, λέει. Αν είχα τελειώσει το σενάριο τρία χρόνια νωρίτερα, θα ήταν όλοι τους πιο μικροί σε ηλικία, από την άλλη αν το τελείωνα δύο χρόνια αργότερα θα ήταν όλοι τους πιο μεγάλοι.

Το “Perks of Being a Wallflower” γυρίστηκε αρχικά στα προάστια του Πίτσπουργκ, συμπεριλαμβανομένου των περιοχών Peters Township, Bethel Park, Dormont και Upper St. Clair, η περιοχή όπου – καθόλου συμπτωματικά – μεγάλωσε ο Chbosky .

Δεν υπήρχε κανένα άλλο μέρος που θα μπορούσα να γυρίσω την ταινία, λέει. Το να κάνουμε τα γυρίσματα στο Πίτσπουργκ ήταν αυθεντικό σε σχέση με το βιβλίο και με την ανατροφή μου.

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Chbosky έδειξε στο καστ μερικά από τα σημεία και τις τοποθεσίες της παιδικής του ηλικίας. Οι έφηβοι έχουν μερικά κοινά πράγματα παντού, αλλά η αλήθεια κρύβεται στις λεπτομέρειες., λέει. Μερικές φορές αισθανόμουν ότι είχα φέρει ένα τσίρκο στην πόλη. Όλοι μέναμε σε ένα μικρό ξενοδοχείο στην πόλη κοντά στο εμπορικό κέντρο που περνούσα την ώρα μου όταν ήμουν πιο μικρός. “Αγκάλιασαν” όλη αυτή την εμπειρία των προαστίων, που κανένας μέχρι τώρα δεν είχε ζήσει πραγματικά.

Ίσως, το πιο σημαντικό στοιχείο για τον Chbosky στο να ξαναδημιουργήσει την εφηβεία του για την οθόνη ήταν το υποβλητικό soundtrack που “έντυσε” την ταινία. Δε με νοιάζει πόσο χρονών είσαι», λέει. «Όταν σκέφτεσαι τη νεανική σου ηλικία, σκέφτεσαι τη μουσική που άκουγες. Η μουσική είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εφηβείας. Σε βοηθάει να χτίσεις την προσωπικότητά σου. Σε καθορίζει και σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο ευφυής και σκεπτικός 15χρονος Τσάρλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο Λύκειο και καταλήγει μέλος μιας παρέας τελειόφοιτων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση Πάτρικ, καθώς και η όμορφη Σαμ. Οι νέοι του φίλοι τον ενθαρρύνουν να “βγει από το καβούκι του” και τον εισαγάγουν στην μουσική, στον κινηματογράφο, στο “The Rocky Horror Picture Show” και, τελικά, στον έρωτα.

Φυσικά σου έχουμε και το τρέιλερ της ταινίας για να πάρεις μία γεύση πριν πας να την δεις!

Επιμέλεια κειμένου: Θύμιου Άρτεμις

Read More

And More