Η Δ. Βανδή μεταμόρφωσε με στυλ την 22χρονη Εμμανουέλα στο Mίλα! Βίντεο και φωτογραφίες

Το παραμύθι της Σταχτοπούτας που η καλή νεράιδα την μεταμορφώνει από φτωχό κοριτσάκι σε όμορφη πριγκίπισσα το ξέρεις. Η 22χρονη Εμμανουέλα κατάφερε να το ζήσει με την βοήθεια του Μίλα και της Δέσποινας Βανδή.

Η νεαρή ανθυποπλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού, που είναι τηλεθεάτρια της Τατιάνας, αφέθηκε στα χέρια της τραγουδίστριας, της Αλεξάνδρας Κατσαίτη και της ομάδας της εκπομπής και μεταμορφώθηκε!

Το ραντεβού με την Εμμανουέλα δόθηκε στο κατάστημα Chip and chip στην Κηφισιά το οποίο φιλοξενεί την νέα σειρά ρούχων που σχεδίασε η Δέσποινα. (Δες εδώ την παρουσίαση της σειράς). Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί για να τα απαθανατίσει όλα!

Η τραγουδίστρια έφτασε από νωρίς στο κατάστημα μαζί με την στυλίστρια των σταρ για να διαλέξουν τα κομμάτια που θα δοκιμάσει η 22χρονη μέχρι να καταλήξουν στο σωστό. Φυσικά, η Δέσποινα πρόβαρε κάποια από τα ρούχα που έδωσε στην φίλη μας ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και για την δική της εμφάνιση επέλεξε κομμάτια από την νέα συλλογή!

Αφού κατέληξαν στα ρούχα που θα δώσουν στν τυχερή τηλεθεάτρια του Μίλα την υποδέχτηκαν και έπιασαν κατευθείαν δουλειά. Η νεαρή κοπέλα έφτασε στο μαγαζί φορώντας τα καθημερινά τςη ρούχα σε casual στυλ και μεταμορφώθηκε σε.. πριγκίπισσα!

Εκτός από τα ρούχα όμως η Εμμανουέλα αφέθηκε στα χέρια της ομάδας του Μίλα για το make up και τα μαλλιά της.

Η Αλεξάνδρα φρόντισε για όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες και ομόφωνα συμφώνησαν για το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, εδώ υπάρχει και μία παραλλαγή στο παραμύθι της “Σταχτοπούτας του Μίλα” αφού στο τέλος θα κρατήσει το ρούχο που φόρεσε και να έχει πλέον στην ντουλάπα της ένα ξεχωριστό κομμάτι που φέρει την υπογραφή της τραγουδίστριας!

Τόσο η Δέσποινα όσο και η Αλεξάνδρα αλλά και οι συνεργάτες του Μίλα ικανοποιήθηκαν από την μεταμόφωση της Εμμανουέλας… Στο τέλος θαύμασαν το έργο τους!

Δες το βίντεο του Μίλα

Read More

And More