Όλα όσα θα δούμε στον τελικό του Dancing with the stars! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες

Χορευτικές εκπλήξεις, αγαπημένους καλεσμένους και φυσικά τον μεγάλο νικητή φέρνει ο τελικός του “Dancing with the stars 3”, αυτή την Κυριακή (9.00 μ.μ.). To TLIFE ήταν εκεί σε όλα τα live μέχρι σήμερα για να σου μεταφέρει το κλίμα και φυσικά θα είναι εκεί και στο 14ο και τελευταίο για φέτος. Πριν όμως την μεγάλη βραδιά “τρυπώσαμε” στις πρόβες και σου εξασφαλίσαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα αστέρια του show ενώ μάθαμε για σένα όλες τις λεπτομέρειες!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός είναι οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν την 1η θέση. Τη βραδιά του μεγάλου τελικού θα διαγωνιστούν σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, εκ των οποίων η μία θα είναι πάνω στο ίδιο τραγούδι.

Επίσης, ξανά στη σκηνή χορεύουν όλοι οι celebrities που συμμετείχαν στο show: Λάουρα Νάργες, Νίκος Αναδιώτης, Σπύρος Σούλης, Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Κρομμύδας, Μαριάντα Πιερίδη, Βάσια Τριφύλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Γιάννης Αϊβάζης, Νικολέττα Ράλλη, Κέλλυ Κελεκίδου, Γιώργος Τσαλίκης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με παρτενέρ τον Νίκο Μουτσινά και αρκετούς χορευτές να τους πλαισιώνουν, θα παρουσιάσουν μια μοναδική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Ακόμα, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε»: Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Badminton, έρχονται στον μεγάλο τελικό για να χαρίσουν ένα μουσικοχορευτικό θέαμα, σε σκηνοθεσία & χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

Οι υπέροχες εκπλήξεις συνεχίζονται! Αθλητές από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, όπως: ο Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Σύδνεϋ 2000), η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής, Σύδνεϋ 2000), η Βιργινία Κραβαριώτη και η Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Πεκίνο 2008) και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Λονδίνο 2012), υποστηρίζουν το έργο του MAKE A WISH και το αποδεικνύουν μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο στη σκηνή του “Dancing”…

Read More

And More