Ποιοι διάσημοι απόλαυσαν στο θέατρο την Ναταλία Δραγούμη! Δες φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο “Αθηνά” έκανε χθες το βράδυ η θεατρική παράσταση “Το Μήλο” με πρωταγωνιστές την Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Τσαλταμπάσης. Το διάσημο δίδυμο ενθουσίασε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στην πρεμιέρα έδωσαν το “παρών” πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Δούκα, η Δήμητρα Στογιάννη, ο Ηλίας Βρεττός, ο Μάνος Πίντζης με τη γυναίκα του, η Μάρθα Καραγιάννη, η Κατερίνα Θάνου, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Τρυφωνας Σαμαράς, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Νικολέτα Καρρά και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Γιάννης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει διευθύντρια αν όχι καναλάρχις…χτες!

Ο Γιάννης αναζητεί μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και δεν “γράφει” στο κούτελο “είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με”! Η Σοφία θέλει ο άντρας της να είναι καθαρόαιμο αρσενικό, ψηλός, ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, δυναμικός, μα πάνω από όλα, τρελά ερωτευμένος μαζί της, αφοσιωμένος σαν σκλάβος στην κυρία του…

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Μάκης Δελαπόρτας, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κατερίνα Θάνου


Ζέτα Δούκα


Οι πρωταγωνιστές της παράστασης!


Η Ναταλία Δραγούμη με τον Ηλία Βρεττό


Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ναταλία Δραγούμη, Βίλμα Τσακίρη, Πηγή Δεβετζή


Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ναταλία Δραγούμη,


Θανάσης Τσαλνταμπάσης, Νικολέτα Καρρά, Ναταλία Δραγούμη, Βίλμα Τσακίρη, Τρύφωνας Σαμαράς


Οι celebrities στην πρεμιέρα του “Μήλου”!


Δήμητρα Στογιάννη


Το πρωταγωνιστικό δίδυμο!

Read More

And More