Οι celebrities ψήφισαν “Αθώος ή ένοχος” στην πρεμιέρα του Σπυρόπουλου! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Τη δική τους ετυμηγορία ως ένορκη σε μια ιδιόμορφη δίκη έδωσαν έβγαλαν χθες το βράδυ οι διάσημοι της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Αθώος ή Ένοχος” που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Κάππα.
Το απόλυτο δικαστικό δράμα ,του Βρετανού “θυελλώδους” θεατρικού συγγραφέα Τζεφρεϊ Αρτσερ, το οποίο σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Κώστας Σπυρόπουλος, πραγματεύεται τον έρωτα, την προδοσία…



Δες τι είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος για το χωρισμό του και την πρεμιέρα της παράστασης

Στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα έδωσαν το “παρών” πολύ φίλοι και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών σε μία βραδιά με ένταση, πλοκή και δράση! Μερικοί από τους celebrities που έδωσαν το “παρών” ήταν: η Μαρία Χούκλη, η Τζένη Ρουσσέα, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαριάννα Τουμασάτου με τον σύζυγό της Αλέξανδρος Σταύρου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Λίνα Σακκά, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Νάσος Γαλακτερός και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του για να κληρονομήσει την περιουσία της. Ο καλύτερός του φίλος, γνωστός δικηγόρος, αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Μια γιατρός ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με το γιατρό και πως τo βράδυ του φόνου ήταν μαζί του.

Τα στοιχεία της ενοχής είναι εξίσου δυνατά με τα στοιχεία της αθωότητάς του και οι θεατές καλούνται να αποφασίσουν, ψηφίζοντας κατά τη διάρκεια της παράστασης, για την αθωότητα ή την ενοχή του κατηγορούμενου. Και φυσικά ανάλογα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ακολουθεί και διαφορετική εξέλιξη της παράστασης μεταμορφώνοντας το θεατρικό έργο σε μία διαδραστική επιλογή αναψυχής ενώ παράλληλα δοκιμάζεται το κριτήριο της αυτόνομης βούλησης.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κώστας Αρζόγλου, Κώστας Βουτσάς


Ο Νάσος Γαλακτερός με τον αδελφό του Γιώργο


Κώστας Βουτσάς, Μάκης Δελαπόρτας, Κώστας Αρζόγλου


Μαρία Χούκλη


Πατρίκιος Κωστής και Κώστας Βουτσάς


Δάφνη Λαμπρογιάννη


Παναγιώτης Μπουρδούμης, Κώστας Αρζόγλου και Αλέξανδρος Σταύρου


Πατρίκιος Κωστής και Μαρία Κωνσταντάκη

Φωκάς Ευαγγελινός


Μαρία Γεωργιάδου

Read More

And More