Οι πρωταγωνιστές του ”Νησιού” ξανά μαζί στην παρουσίαση της Β. Χίσλοπ!

Το βράδυ της Δευτέρας οι πρωταγωνιστές της πιο πετυχημένης και ακριβής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης, συναντήθηκαν ξανά, με αφορμή την παρουσίαση ενός βιβλίου.

Ο Στέλιος Μάινας, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Νίκος Ορφανός και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στη μικρή σκηνή ”Χριστίνα Ωνάση” της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, όπου η συγγραφέας του ”Νησιού”, Βικτώρια Χίσλοπ παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, ”Το νήμα”!

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία πίστης και αγάπης για όλους τους ανθρώπους και τους τόπους που μας προσδιορίζουν. Μετά ”Το Νησί”, η Ελλάδα αποτελεί για άλλη μια φορά το κύριο θέμα της παγκόσμια πολυδιαβασμένης Χίσλοπ.

Η βρετανή συγγραφέας και δημοσιογράφος, λοιπόν, που έχει στο βιογραφικό της δύο μυθιστορήματα για την Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά: ”Η Μούσα μου μένει εδώ. Ο Νότος έχει πιο πολύ δράμα, πιο πολύ πάθος, γεγονός που εμπνέει τους συγγραφείς”, ενώ στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, τόνισε: ”Οι Αγγλοι θεωρούν τους Ελληνες τεμπέληδες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους… ζώντας όμως στην Ελλάδα είδα πόσο σκληρά δουλεύουν!”.

Toν κόσμο, επίσης, που βρέθηκε εκεί για να συγχαρεί την Χίσλοπ και αν προμηθευτεί το νέο της βιβλίο, διασκέδασε με τις μοναδικές της ερμηνείες η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Στέλιος Μάινας, Βικτώρια Χίσλοπ, Θοδωρής Κατσαφάδος

Κάτια Μηλιαράκη, Στέλιος Μάινας, Σταύρος Θεοδωράκης

Ευγενία Δημητροπούλου

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Σταύρος Θεοδωράκης, Βικτώρια Χίσλοπ

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στέλιος Μάινας, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Ορφανός

Σταύρος Θεοδωράκης, Βικτώρια Χίσλοπ

Ρενέ και Ιφιγένεια Τζόλα, Ευγενία Δημητροπούλου

Read More

And More