Ν. Μπουλέ: Η πρεμιέρα της με τον Λιδάκη στο Σταυρό του Νότου! Φωτογραφίες

Η Νάντια Μπουλέ, όπως πολύ καλά έχουμε συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό είναι πολυτάλαντη! Πέρα από τις ικανότητές της στην παρουσίαση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, έχει και μια εξαιρετική φωνή, για αυτό και κατά καιρούς μπορούμε να την απολαμβάνουμε σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Το βράδυ λοιπόν, της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της για τη φετινή σεζόν στον ”Σταυρό του Νότου”. Το κοινό που συγκεντρώθηκε εκεί για να την απολαύσει έμεινε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο και δεν σταμάτησε να την αποθεώνει.

Για ακόμα μία φορά η Νάντια Μπουλέ συνεργάζεται επί σκηνής με τον Μανώλη Λιδάκη αλλά και με επτά σολίστες μουσικούς και μάλιστα, θα εμφανίζονται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας μία μοναδική μουσική παράσταση.

Στο πρόγραμμα εκτός τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο με τον συνθέτη και αποτελείται από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More