H εντυπωσιακή εμφάνιση της Καλομοίρας την Πρωτοχρονιά στην Αμερική! Φωτογραφίες και Video

Μια εντυπωσιακή συναυλία με πολύ χορό και τραγούδι παρουσίασε η Καλομοίρα στην Αμερική την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό.
Με ένα σέξυ κορμάκι η Καλομοίρα ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών της. Η ίδια τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ δεν παρέλειψε να πει και κάποια ελληνικά κομμάτια, ανάμεσά στα οποία ήταν και ν ναζιάρικη ερμηνεία της στο “Νιάου βρε γατούλα”, αλλά και ελληνικά χορευτικά κομμάτια.

Η συναυλία έγινε στο χώρο εκδηλώσεων της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην Ουάσινγκτον. Το show ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με την Καλομοίρα να κάνει το countdown για την αλλαγή του χρόνου.

Δες video από τη συναυλία:


Λίγες ώρες αργότερα, η Καλομοίρα με πολύ θετική διάθεση είπε τα “Χρόνια Πολλά” και αποκάλυψε πόσο ενθουσιασμένη ήταν από αυτήν τη συναυλία. “Πέρασα τόσο όμορφα χθες”, έγραψε στο twitter της.

Όσον αφορά την εμφάνισή της, σύμφωνα μάλιστα με το site της Καλομοίρας, το μακιγιάζ της εκανε ο Carl Ray που είναι ο προσωπικός μακιγιέρ της Michelle Obama και έχει δουλέψει με τον Sir Paul McCartney, την Paula Abdul και πολλούς άλλους. Ενώ, τα μαλλιά της Καλομοίρας τα έκανε η Penny Niko. Η Penny είναι η προσωπική στιλίστρια της Brooke Burke και δουλεύει με το “Dancing with the Stars” της Αμερικής.
Δες φωτογραφίες:

Το φαντασμαγορικό show της Καλομοίρας

Στα backstage της συναυλίας

Στις πρόβες της συναυλίας

Read More

And More