Πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους για Θ. Αθερίδη – Ρ. Λουιζίδου! Φωτογραφίες

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού για την ερμηνεία τους στην θεατρική παράσταση “Άγρια Δύση” κέρδισαν χθες το βράδυ ο Θοδωρής Αθερίδης με την Ρένια Λουιζίδου. Οι δυο πρωταγωνιστές βρέθηκαν επί σκηνής μαζί με την Τζένη Θεωνά και τον Λευτέρη Ελευθερίου και εντυπωσίασαν το κοινό.

Στη πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο Ντίνος Καρύδης με τη σύζυγο του, ο Χάρης Ρώμας, ο Κώστας Κόκλας, ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Τζόυς Ευείδη, η Μαρία Καβογιάννη, ο Νίκος Περάκης, η Λόλα Νταϊφά και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργο:
Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της μάνας (Ρένια Λουιζίδου) με τα δίδυμα παιδιά της (Τζένη Θεωνά, Λευτέρης Ελευθερίου).

Ένας παλιός έρωτας (Θοδωρής Αθερίδης) της μάνας θα κάνει την εμφάνισή του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει καινούργια προβλήματα πριν από τη λύση. Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά κι Ελληνική περηφάνεια. Μια αλληγορία για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2012.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Ο Ντίνος Καρύδης με την σύζυγό του και τον Θοδωρή Αθερίδη

Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Καβογιάννη

Ρένια Λουιζίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος

Χρήστος Πλαΐνης, Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Χριστίνα Μητροπούλου

Θανάσης Παπαθανασίου, Λόλα Νταϊφά

Ιωάννα Τιμοθεάδου, Ρένια Λουιζίδου

Τζόυς Ευείδη, Τζένη Θεωνά

Νίκος Περάκης, Τζένη Θεωνά

Κώστας Κόκλας, Ρένια Λουιζίδου

Λευτέρης Ελευθερίου, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φιλίππου

Read More

And More