Ζ. Μακρυπούλια: Θεατρική πρεμιέρα με τον Μ. Χατζηγιάννη στο πλευρό της! Δες ποιοι πήγαν

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η θεατρική παράσταση “Βαφτίσια” επιστρέφει δυναμικά και έρχεται να αλλάξει τα θεατρικά δεδομένα της Αθήνας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν τη φορά μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, η Ζέτα Μακρυπούλια.
Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και μαζί με το αξιόλογο team της παράστασης να κερδίσει το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Από το πλευρό της, μάλιστα, στην πρεμιέρα δεν έλειπε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ακόμη, το “παρών” στην βραδιά έδωσαν ο Γιάννης Λάτσιος με τον Αλέξη Κωστάλα, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Ηλίας Βρεττός, ο Γιώργος Καπουτζίδης και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Με αφορμή τα βαφτίσια του παιδιού τους, ο Σωτήρης Παπατζάλας και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη Παπατζάλα, που μένουν με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλη, η οποία πάσχει από ανία και την Ρωσίδα που την προσέχει, την Μπόρτα Πομόλοβα, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα με την γυναίκα του Μπία Παπατζάλα και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας.

Τι συμβαίνει όταν ένα σόι με πολλά μυστικά συναντιέται; Απανωτές ανατροπές, κωμικά ξεκατινιάσματα… Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;

Τελικά θα γίνουν τα βαφτίσια;
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης:

Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Λάτσιος

Βανέσα Αδαμοπούλου, Αθηνά Οικονομάκου

Κατερίνα Καιρούργιου, Αθηνά Οικονομάκου

Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ηλιάς Βρεττός, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου

Γιάννης Λάτσιος, Αλέξης Κωστάλας

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κατερίνα Καινούργιου

Βανέσα Αδαμοπούλου

Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνές από την παράσταση

Read More

And More