Σήμερα ο 30οςΜαραθώνιος! Ποιες διάσημες βρέθηκαν στο gala της διοργάνωσης;

Με ένα λαμπερό gala γιόρτασαν τον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα λάβει χώρα σήμερα με πολλούς επώνυμους της ελληνικής και διεθνούς showbiz. Άνθρωποι από τον αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο θα τρέξουν σήμερα στα 5 και 10 χλμ στηρίζοντας τον ελληνικό θεσμό.
Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η εγγονή του Charlie Chaplin, Keira, η Miss Teen America Ελεάνα Φραντζέδη, η Φανή Χαλκιά και άλλοι επώνυμοι.

/

Για τον φετινό Μαραθώνιο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που παίρνουν μέρος στον αγώνα και με την παρουσία τους στηρίζουν έμπρακτα ομάδες της κοινωνίας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους, που ωθεί μεγάλη μερίδα ανθρώπων από το καλλιτεχνικό κυρίως χώρο να μετέχουν στην διοργάνωση.
Ανάμεσα σε αυτούς που θα τρέξουν τα 5χλμ είναι η Keira Chaplin, η βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευα Καϊλή, η Ευγενία Μανωλίδου, η Δούκισσα Νομικού, η Φραγκάκη και η Εύα Αντωνοπούλου.

/

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, στον ίδιο αγώνα θα τρέξει η Αννα Πρελεβιτς και η Γκλόρια Μίκα, ο γγ του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος και ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Στο Καλλιμάρμαρο θα βρίσκεται και η Ελενα Παπαρίζου, η οποία στηρίζει την καμπάνια προώθησης.

/

Από την απόσταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Ελληνες πρωταθλητές. Ο Κώστας Νακάπουλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν θα τρέξει στα 5χλμ., όπως και οι νεαρές Αθηνά Κοίνη και Σοφία Πιτούλη. Στην ίδια απόσταση θα πάρει μέρος και η Τίνα Κεφάλα, περισσότερο για να ζει την εμπειρία της 30ης στάσης του αγώνα και λιγότερο για να κάνει μια δυνατή προπόνηση. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι κούρσες για τα μικρά παιδιά.
Η εκκίνηση των 5χλμ θα δοθεί στις 8.30 και των 10χλμ στις 9.15

Δες φωτογραφίες από το gala:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More