Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της Β. Σταυροπούλου! Το TLIFE ήταν εκεί

Το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού απέσπασε χθες βράδυ η Βίκυ Σταυροπούλου, που γίνεται μια… τρελή τρελή σαραντάρα! Ο λόγος για την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Τρελή τρελή σαραντάρα” που κατέφθασε στο Μικρό Παλλάς και καθήλωσε το κοινό.
Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Ελένη Κρίτα, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Στράτος Χρήστου, ο Γιώργος Δεπάστας και η Νεφέλη Ορφανού. Στο ρόλο του νεαρού βιολιστή ο ανερχόμενος ηθοποιός Κωνσταντίνος Κακούρης.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Αλέξης Γερωργούλης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου με τον σύζυγό της, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Ντίνος Καρύδης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Χάρης Ρώμας, η Εύη Δρούτσα, η Νικολέτα Ράλλη, η Βάσω Λασκαράκη και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το αριστουργηματικό δίδυμο Αλέκος Σακελλάριος – Χρήστος Γιανακόπουλος που μας χάρισαν πολλές αθάνατες κωμωδίες με τις οποίες διασκέδασαν γενιές και γενιές, ανέβασαν το 1960 την κωμωδία “Σαράντα και…” με τη Μαίρη Αρώνη ως Τζένη Πετρομιχάλη, μια σαραντάρα χήρα, ολίγον πεταχτούλα, που ερωτεύεται έναν γοητευτικό αλλά φτωχό βιολιστή και έρχεται αντιμέτωπη με τα αδέρφια της που θέλουν να την παντρέψουν με τον ηλικιωμένο Τζώρτζη Χατζηθωμά, πλούσιο πλην όμως κουφό εφοπλιστή.

Η μεγάλη επιτυχία του έργου οδήγησε τους συγγραφείς, έπειτα από πολλά χρόνια, στην κινηματογραφική διασκευή “Μια τρελή τρελή σαραντάρα” σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε – και απογείωσε – η Ρένα Βλαχοπούλου σε μια ερμηνεία που έχει μείνει αλησμόνητη. Η σπουδαία κωμικός πάτησε στο ξεκαρδιστικό σενάριο και πρόσθεσε τις δικές της απολαυστικές πινελιές όπως λ.χ. όταν αποκάλεσε τη μεγαλύτερη αδερφή της Κοκκάλω, προσφώνηση που ακολούθησε την εξαιρετική Τασσώ Καββαδία για πολλά χρόνια.

Πενήντα δύο χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα, την εκρηκτική Τζένη Πετρομιχάλη καλείται να ερμηνεύσει η Βίκυ Σταυροπούλου σε ένα ρόλο – πρόκληση!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Βάσω Λασκαράκη, Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα

Βίκυ Παγιατάκη

Βίκυ Κάβουρα

Χάρης Ρώμας, Πέγκυ Σταθακοπούλου

Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Βάσω Λασκαράκη

Ματθίλδη Μαγγίρα, Αλέξης Γεωργούλης

Κορίνα Στεργιάδου, Αντώνης Βλοντάκης

Παύλος Χαϊκάλης

Μίνα Ορφανού

Ντίνος Καρύδης

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Καλδή

Ο Γιάννης Ζουγανέλης

Νικολέτα Ράλλη

Θανάσης Βισκαδουράκης

Αλέξης Γεωργούλης, Βίκυ Σταυροπούλου, Κωνσταντίνος Κακούρης

Read More

And More