Το TLIFE στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”

Πολλοί ήταν και φέτος οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που επέλεξαν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Βazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν», στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να ευχηθεί και να ευχαριστήσει όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών», εκφράζοντας έτσι την υποστήριξή τους στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα όμορφα αντικείμενα που προσφέρονταν σε προσιτές τιμές στο Βazaar, όλα με τη υπογραφή γνωστών οίκων και δημιουργών, ανάρπαστο έγινε το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2013, ένα πανέμορφο αρκουδάκι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφορά του κοσμηματοπωλείου Serkos, καθώς και οι χειροποίητες κατασκευές από παιδιά και γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στο φετινό Bazaar συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο οι εξής:
Anatol, Au Delicieux, Cakes and Cookies, Casa, Diamond Club DANELIAN, Dreamwish, First Home Design, Jo Malone, Kessaris, Koki Creations, Le Chocolat, Le Shop, Liana Vourakis, MIRANDAS, My I4D, Sadrine & Jo, Serkos, Story Mood, Thank you Cosmetics, The Scandal Ring, Venetia Vildiridis, VST (Veta Stefanidou Tsoukala), Zerteo, Άννα Παπαδάκη, Αντώνης Βουράκης, Αφες Ι. Κανδαράκη, Βιβλιοπωλείο «Φωλιά», Ιορδάνης και Μπισκότο από Σπίτι.

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ήταν τα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ», οι κυρίες: Καίτη Βούτσελα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέττα, Μπέκη Στραβελάκη, Έλλη Τζανετάτου και Κέττυ Φιλίππιδου.

To TLIFE βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο bazaar και σου δίνει μία λέξη από το τι θα συναντήσεις!

Το Xριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα είναι ανοιχτό και αύριο, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Read More

And More