Π. Τρικαλιώτη: Επιστροφή στη σκηνή μετά τη γέννηση της κόρης της! Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν εκεί

Δυναμική επιστροφή στη θεατρική σκηνή στο θέατρο Βασιλάκη, έκανε η Πέγκυ Τρικαλιώτη μετά την γέννηση της μονάκριβης κορούλας της. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Δεν μ’ αγαπάς, μ’ αγαπάς” σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, μαζί με την Ρένη Πιττακή.
Η γνωστή ηθοποιός που απείχε για ένα διάστημα από τα θεατρικά δρώμενα, λόγω εγκυμοσύνης επέστρεψε δυναμικά με ένα ρόλο έκπληξη. Στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή ο αγαπημένος της Θανάσης Δόσης, ενώ την πρεμιέρα παρακολούθησαν πολλές επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Ράντου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Κοραλλία Καράντη, η Τζένη Θεωνά και πολλοί άλλοι.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύντροφό της Θανάση Δόση!
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Το έργο βασίζεται στην πολύ ενδιαφέρουσα σχέση της Ρίτας Λυμπεράκη με την κόρη της, Μαργαρίτα Καραπάνου, έτσι όπως ξεδιπλώνεται μέσα απ’ την αλληλογραφία τους, που διέσωσε η Φωτεινή Τσαλίκογλου στο ομώνυμο βιβλίο της.

Τα παράξενα και μοναδικά της μητρικής αγάπης γίνονται αφορμή να συναντηθούν επί σκηνής δύο σπουδαίες πρωταγωνίστριες. Η Ρένη Πιττακή βρίσκει την άλλοτε μαθήτριά της, Πέγκυ Τρικαλιώτη, σ’ ένα ακροβατικό παιχνίδι μεγάλων δεξιοτήτων.

Η παράσταση αποτελεί ανάπλαση μιας συγκλονιστικής σχέσης και μιας μοιραίας εποχής. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης και πάθους, όπου ο έρωτας εναλλάσσεται με την εγκατάλειψη και την προδοσία, η τρυφερότητα με τη σκληρότητα και το φόβο, η λατρεία με την απόρριψη, η επιθυμία ταύτισης με την ανάγκη ανεξαρτητοποίησης, το χιούμορ με την απόγνωση και την απελπισία.

Η αλληλογραφία αυτή, αποτελεί εξάλλου ένα δυνατό ντοκουμέντο μιας ξεχωριστής δεκαετίας, του ’60 – ’70, που ονειρεύτηκε μια άλλη ζωή, μια άλλη Ελλάδα.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ελένη Ράντου

Αντιγόνη Δρακουλάκη

Άννα Παναγιωτοπούλου, Γιάννης Φέρτης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Έρση Μαλινκέζου

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Γρηγόρης Βαλτινός

Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Πιττάκη, Κοραλλία Καράντη

Γιάννης Φέρτης, Δήμητρα Γαλάνη

Άννα Παναγιωτοπούλου

Γιώργος Λιάνης, Κοραλλία Καράντη

Αντιγόνη Δρακουλάκη, Βασίλης Μπισμπίκης

Read More

And More