Ο. Κεφαλογιάννη – Γ. Νταλάρας και άλλοι επώνυμοι στην πρεμιέρα του Κ. Γαβρά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη “μυστική” πρεμιέρα του 2013, στον κινηματογράφο “Δαναός”, όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός Κώστας Γαβράς παρουσίασε την τελευταία του ταινία, με τίτλο “Le Capital” (Το Κεφάλαιο).
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο για να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινία, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό “Σύλλογος των Φίλων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων”.
Ανάμεσα στους θεατές της χθεσινοβραδινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης, η οποία είχε οικοδεσπότες των Κώστα Γαβρά αλλά και τη σύζυγο και παραγωγό του Μισέλ Ρέι Γαβρά, περιελάμβανε περισσότερους από 500 κινηματογραφόφιλους.
Μεταξύ αυτών, ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κος Χρήστος Σαρτζετάκης, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η πρώην Υφυπουργός Εργασίας κα Άννα Νταλάρα με τον σύζυγό της Γιώργο Νταλάρα, ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα κος Lorenzo Amberg, η αναπληρώτρια καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου κα Έφη Θεοδώρου και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:
Άννα Νταλάρα-Γιώργος Νταλάρας-Κώστας Γαβράς-Michele Ray Gavras
Γιώργος Νταλάρας-Κώστας Γαβράς
Κώστας Γαβράς-Διονύσης Φωτόπουλος
Κώστας Γαβράς-Ορέστης Ανδρεαδάκης
Έφη Αργυρίου-Χρήστος Σαρτζετάκης

Read More

And More