Ο Daniel Day Lewis στην πρεμιέρα της ταινίας του στην Αθήνα! Το TLIFE ήταν εκεί

Ο Daniel Day Lewis ήρθε στην Αθήνα με αφορμή την φιλανθρωπική κινηματογραφική εκδήλωση στο θέατρο Παλλάς, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Steven Spielberg, με τίτλο “Lincoln” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και φέτος υποψήφιος στην κατηγορία Α’ ανδρικού ρόλου ενώ η ταινία διεκδικεί συνολικά 12 βραβεία ενώ έχει πάρει ήδη Χρυσή Σφαίρα.

Η ταινία επικεντρώνεται στους τελευταίους μήνες της ζωής του 16ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και τη σκληρή πολιτική μάχη που έδωσε για την κατάργηση της δουλείας. Θα προβάλλεται κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της Ελλάδας από αυτή την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 από την Odeon ώστοσο την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε αυτή η ιδιαίτερη πρεμιέρα.

Όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα διατεθούν για το Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ηθοποιού. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και πολλοί σημαντικού άνθρωποι της χώρας. To TLIFE ήταν εκεί!


Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Πάρις Kασιδόκωστας – Μαριάνα Λάτση


Δημήτρης Κοντομηνάς


Νόνικα Γαληνέα


Γιώργος και Άννα Νταλάρα


Όλγα Κεφαλογιάννη


Στέφανος Μάνος


Κώστας Καίσαρης

Ο Lewis ήρθε στην χώρα μας ως ειδικός προσκεκλημένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, για να συνδράμει στο πολύτιμο έργο της συγκέντρωσης χρημάτων για το Πρότυπο Κέντρο “Πόρτα Ανοιχτή” της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, ένα έργο που γνωρίζει καλά και αγαπάει πολύ.

Ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης μαζί με την υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ στη συνέχεια γευμάτισε στο Dionysos Zonar’s με θέα την Ακρόπολη.

Read More

And More