Το TLIFE στην πρεμιέρα των Δ. Κατρανίδη – Μ. Παπακωσταντίνου! Φωτογραφίες

Το κλασικό αριστούργημα του Έντουαρντ Άλμπι, “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;” ανεβάζουν στο θέατρο Πόλη ο Δάνης Κατρανίδης και η Μίρκα Παπακωσταντίνου. Μαζί τους στη σκηνή είναι και η Χρύσα Παπά με τον Παναγιώτη Εξαρχέα.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη έκανε πρεμιέρα την Τρίτη το βράδυ και πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που την τίμησαν με την παρουσία τους. Φυσικά το TLIFE ήταν εκεί!

Η υπόθεση του έργου
Ο Τζορτζ καθηγητής ιστορίας (Δάνης Κατρανίδης) και είναι παντρεμένος με τη Μάρθα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) η οποία είναι κόρη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου. Ένας γάμος που περνάει περισσότερα από είκοσι χρόνια. Κύριο χαρακτηριστικό της σχέσης τους είναι η αλληλοεξάρτηση.
Μετά από μια δεξίωση στο Πανεπιστήμιο, η Μάρθα προσκαλεί το νεαρό ζευγάρι Χάνι (Χρύσα Παπά) και Νικ (Παναγιώτης Εξαρχέας) στο σπίτι τους για ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι. Μέχρι να ξημερώσει, ο Νικ κι η Χάνι εμπλέκονται στο παιχνίδι του Τζορτζ και της Μάρθας. Η βραδιά γίνεται άγρια, ανεξέλεγκτη και με απρόβλεπτη κατάληξη για όλους…

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα!


Κωνσταντίνος Κακούρης – Βίκυ Σταυροπούλου – Παναγιώτης Μπουγιούρης


Ρένια Λουιζίδου με τον σύζυγό της


Μίρκα Παπακωσταντίνου – Κάτια Νικολαίδου – Γιάννης Ζουγανέλης – ΔάνηςΚατρανίδης – Ισιδώρα Σιδέρη


Γιώργος Νταλάρας με την σύζυγό του, Άννα


Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σπύρος Μπιμπίλας


Γεράσιμος Σκιαδαρέσης


Κωνσταντίνος Ρήγος – Κωνσταντίνα Μιχαήλ


Τάκης Ζαχαράτος – Δήμητρα Παπαδήμα


Άννα Παναγιωτοπούλου – Αργύρης Αγγέλου


Ράνια Σχίζα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη το 1962 (Broadway) και από τότε το έργο παρουσιάζεται συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Φέτος μάλιστα, 50 χρόνια ακριβώς από το πρώτο του ανέβασμα, παίζεται πάλι στο Broadway.

Read More

And More