Βούλιαξε η Μύκονος το Δεκαπεντάυγουστο! Δες φωτογραφίες

Για μία ακόμη φορά η Μύκονος πλημμύρισε από επώνυμους που επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο πιο κοσμοπολίτικο μέρος της χώρας! Ιδιαίτερα τον Δεκαπενταύγουστο το νησί των ανέμων “βούλιαξε” από κόσμο και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί για να τους απαθανατίσει.

Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται στο νησί αρκετές μέρες με την κόρη της Φαίδρα και δεν σκοπεύει να φύγει εκεί αν δεν ολοκληρώσει ένα μήνα διαμονής. Μαμά και κόρη φιλοξενούνται στο σπίτι του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη καθώς εκείνος βρίσκεται στο Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους.

Η Μύκονος είναι σταθερός καλοκαιρινός προορισμός για εκείνη και όπως είναι φυσικό έχει αποκτήσει πολλούς φίλους με τους οποίους προτιμά να κάνει χαλαρές βόλτες στα σοκάκια. Σε λίγες μέρες περιμένει στο νησί και την φίλη της Μιμή Ντενίση όπου θα έρθει με την κόρη της Μαριτίνα που είναι φίλη με την Φαίδρα και κάνουν πολύ παρέα!

Ο Βασίλης Καρράς απολαμβάνει τον ήλιο του νησιού με την παρέα του και αποδυκνεί πως η Μύκονος είναι ένα νησί για όλους! Μαζί του είναι και η μονάκριβη κόρη του, Ειρήνη, η οποία δεν τον άφησε λεπτό από τα μάτια της.

Η Νόρα Βαλσάμη και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου απολαμβάνουν τις βραδυνές τους βόλτες στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού. Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις κι έχουν επιλέξει να απομονωθούν τα τελευταί χρόνια στο σπίτι τους στη Ραφήνα ωστόσο απόλαυσαν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στο νησί.

Η αληθινή νοικοκυρά Ιωάννα Σουλιώτη κάνει διακοπές εδώ και αρκετές μέρες στο νησί! Απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά της Ψαρρούς με τα 8χρονα παιδάκια της, τον Φιλέα και την Φιλομήλα και τις βραδινές τις βόλτες στα Ματογιάνια με τους φίλους της. Την ίδια περίοδο όμως είναι στο νησί και οι φίλες της Εύη Αδάμ και Αννίτα Ναθαναήλ.

Οι ευτυχείς μελλοντικοί γονείς Μαριλένα Παναγιωτοπόύλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Ψαρούς. Το ζευγάρι πηγαίνει κάθε καλοκαίρι πιστά στο νησί αφού ο Κωνσταντίνος έχει μαγαζί εκεί και οι τρείς αυτοί μήνες είναι η καλύτερη περίοδος για να δουλέψει.

Ο Μάκης Τσέλιος είναι πλέον βέρος Μυκονιάτης αφού έχει δικό του σπίτι στο νησί και το επισκέπτεται χειμώνα καλοκαίρι. Σε μία από τις βόλτες του στα ματογιάνια συνάντησε και την την Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Η εκκεντρική Ελεονώρα Ζουγανέλη ξέρει να κλέβει την παράσταση! Συνήθως επισκέπτεται το σπίτι της στο νησί μαζί με τον μπαμπά της Γιάννη Ζουγανέλη. Αυτή τη φορά απολαμβάνει τις διακοπές της και με την καλή της φίλη Σάννυ Μπαλτζή. Η Ελεονώρα γνωρίζει καλά τις ομορφιές του νησιού αλλά και η Σάννυ φαίνεται να το επισκέπτεται συχνά.

Ο Διονύσης Σχοινάς βρίσκεται στο νησί με τον γιο του και την γυναίκα του Καίτη Γαρμπή. Ο λόγος που είναι στη Μύκονο βέβαια δεν είναι μόνο οι διακοπές του αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις! Ο τραγουδιστής εμφνίζεται κάθε Σάββτο και μέχρι τέλος Αυγούστου στο beach bar-restaurant Cantina, όπου γίνεται χαμός!

Η σταθερή αξία της Μυκόνου πια, οι σχεδιαστές Dean kai Dan χαλαρώνουν στην Ψαρρού με την παρέα τους. Ήταν να μην έρθουν αυτοί οι δύο, τώρα που γνώρισαν τις ομορφιές του νησιού δεν ξεκολλάνε! Την πρώτη φορά ήρθαν ως καλεσμένοι του Λάκη Γαβαλά αλλά από τότε ερωτεύτηκαν το νησί και έρχονται κάθε χρόνο καθώς όπως λένε οι ίδιοι η ατμόσφαιρα που έχει το νησί τους εμπνέει να δημιουργήσουν.

Μπορεί η Δήμητρα Ματσούκα να απολαμβάνει της βουτιές της στην Αθήνα αλλά η αδερφή της, Μαρία Ματσούκα κάνει ηλιοθεραπεία με μία φίλη της στην παραλία της Ψαρούς. Φυσικά η sexy εμφάνισή της και οι τέλειες ναλογίες της δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν την προσοχή των ανδρών αλλά κι των γυναικών!

Το Next Top Model Νάιλα κάνει διακοπές στο νησί με το αγόρι της και δεν διστάζει μάλιστα να ανταλλάξει μαί του καυτά φιλιά μπροστά στους υπόλοιπους λουόμενους.

Στο νησί των ανέμων όμως βρίσκονται πολλοί ακομα star και όχι μόνο από την εγχώρια showbiz. Μία από αυτες είναι η κόρη του αφεντικού της Formula 1, Tamara Ecclestone η οποία γυρίζει με το σκάφος της και καλοπερνάει την ίδια ώρα που η αδερφή της ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

Στα νερά της Μυκόνου όμως πλατσουρίζει και η πρώην αγαπημένη του Leonardo Di caprio, Bar Rafaeli. Η ξανθιά καλλονή απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τους φίλους της και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη! Στο νησί έφτασε για να περάσει λίγες μέρες διακοπών μετά τη Γαλλική Ριβιέρα, τη Σαρδηνία και τη γενετειρά της, το Τελ Αβίβ, όπου πήγε με τον αγαπημένο της David Fisher.

Read More

And More