Για κάποιους είναι ακόμη καλοκαίρι! Οι διάσημοι που δεν αποχωρίζονται τη Μύκονο!

Φτάσαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου και η Μύκονος δεν λέει να αδειάσει! Οι επώνυμοι δεν θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν το νησί των ανέμων και συνεχίζουν να απολαμβάνουν ακάθεκτοι τα μπανάκια τους στην Ψαρρού! Ποιος θα ήθελε άλλωστε, να εγκαταλείψει ένα νησί και να επιστρέψει στην Αθήνα και τη ρουτίνα της; Ο φακός του TLIFE λοιπόν, απαθανάτισε πολλούς και διάφορους αγαπημένους μας celebritites, ανάμεσά τους η Αγγελική Νικολούλη και η σέξι Ελίνα Καντζά!

Η Μαρίνα Βερνίκου δεν σταμάτησε να απολαμβάνει τα παιχνίδια στην παραλία της Ψαρρούς με την κορούλα της, Ντεμίλια και τον γιο της, Γιώργο. Τα βράδια απολάμβανε τις βόλτες της στα Ματογιάννια με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη.

Η Ελίνα Καντζά, σέξι όπως πάντα, άναβε φωτιές στην παραλία της Ψαρρούς με κάθε της εμφάνιση, ενώ τα βράδια περιπλανιόταν στα σοκάκια του νησιού αφού πρώτα τελείωνε τις υποχρεώσεις της στο κοσμηματοπωλείο που διατηρεί!

Στη Μύκονο βρέθηκε και η Αγγελική Νικολούλη! Η γνωστή δημοσιογράφος απόλαυσε τις βόλτες της στο νησί των ανέμων με την συντροφιά καλών της φίλων!

Read More

And More