Δ. Βανδή: Τα “έσπασε” με τους φίλους της στα μπουζούκια!

Το τελευταίο σαββατόβραδο του Μάρτη, οι αγαπημένοι μας celebrities είπαν να το ρίξουν έξω! Ανάμεσα σε όσους διασκέδασαν στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας ήταν και η Δέσποινα Βανδή. Δροσερή και fit όπως μας έχει συνηθίσει, η Δέσποινα έδωσε το παρών σε δύο από τα μεγαλύτερα σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης της πρωτεύουσας.

H δημοφιλής τραγουδίστρια διασκέδασε λοιπόν, στο “ΝΑΪΤ”, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Τάμτα. Η Δέσποινα ανέβηκε στην πίστα συνοδεύοντας τον Γιώργο Μαζωνάκη σε πολλά κομμάτια κι όταν εκείνος χόρεψε ζεϊμπέκικο, του χτυπούσε παλαμάκια και του σφύριζε κλέφτικα!

Η Δέσποινα όμως, δεν σταμάτησε εκεί! Το παρών έδωσε και στον “Βοτανικό”, όπου η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Μαρινέλλα και ο Παναγιώτης Πετράκης ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους. Η Νατάσα δεν παρέλειψε κατά τη διάρκεια του προγράμματος να κατέβει στο τραπέζι της και οι δυο τους τραγούδησαν μαζί, ενώ τα μεταξύ τους πειράγματα και αστεία διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι δικές της εμφανίσεις στο “Fever”, μπορεί να απολαμβάνει άνετα τους συναδέλφους της. Άλλωστε ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου, πέρα από ταλαντούχοι ερμηνευτές είναι και πολύ καλοί της φίλοι. Δες τι έγραψε η Δέσποινα στο twitter της:

Το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την νυχτερινή της έξοδο στην Αθήνα:

Read More

And More