Α. Σταύρου – Μ. Τουμασάτου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! Φωτογραφίες

Το θέατρο είναι μία από τις αγαπημένες εξόδους για την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου. Το ζευγάρι πολύ συχνά παρακολουθεί μαζί διάφορες θεατρικές παραστάσεις αφού έχουν πολλούς φίλους ηθοποιούς αλλά και επειδή η δουλειά τους το απαιτεί να ξέρουν τι παίζει.

Η μοναδική περίοδος που η Μαριάννα δεν ήθελε να βγαίνει πολύ ήταν το πρώτο διάστημα που απέκτησε την μικρή της Χρυσηίδα. Η κόρη της έγινε το επίκεντρο της ζωής της και δεν μπορούσε να την αποχωριστεί εύκολα. Βέβαια, ακόμα και τώρα που μεγάλωσε την αφήνει με βαριά καρδιά.

Ωστόσο, την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο θέατρο “Αγγέλων Βήμα”, για να τιμήσει τους πρωταγωνιστές της παράστασης “Cuba Libre”. Πρόκειται για ένα έργο του Nilo Cruz στο οποίο παίζουν η Παναγιώτα Βλαντή, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Αντώνης Καρυστινός και η Αργύρη Γκαγκάνη.

Η Μαριάννα και ο Αλέξανδρος ετοιμάζονται αυτό το διάστημα για την δική τους πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά στο έργο “Σ’ αγαπώ αλλά…” του Γιώργου Βάλαρη. Υποδύονται ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του διαζυγίου. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για την συνεργασία τους στο Μίλα: “Είναι πολύ όμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Αλέξανδρο, έχουμε καλή χημεία και καλούς κώδικες”.

Λίγο πριν το δικό τους ξεκίνημα στο θέατρο παρακολούθησαν τους αγαπημένους τους συναδέλφους. Την παράσταση “Cuba Libre” παρακολούθησαν το ίδιο βράδυ κι άλλο επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη με τον μπαμπά της Ντίνο, η Μπέσυ Μάλφα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Τζένη Μπότση, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Νίκος Ψαρράς, ο Αποστόλης Τότσικας και άλλοι.

Read More

And More