C. Diaz: Ποζάρει στα 40 της πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει ότι νιώθει καλύτερα απ’ ότι στα 25!

Κάθε γυναίκα που πλησιάζει τα 40 μπορεί να ενθαρρυνθεί από την όμορφη ηθοποιό! Η Cameron Diaz μίλησε για την κρίσιμη αυτή στιγμή κάθε γυναίκας που κλείνει τα 40 στο περιοδικό Esquire ,στο τεύχος του Νοεμβρίου, και με τις πόζες της κόβει τις ανάσες των ανδρών.

/

“Για πρώτη φορά νιώθω γεμάτη. Είμαι τόσο ενθουσιαμένη! Το ότι μεγαλώνω είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου.”

Cameron Diaz in 1998
Actress Cameron Diaz arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar Party in California

Η Cameron στα 25 Και σήμερα

“Νιώθω ευγνωμοσύνη. Γνωρίζω τον εαυτό μου καλύτερα και όσο αφορά τη σωματική μου κατάσταση, νιώθω καλύτερα τώρα απ’ ότι στα 25 μου!”

Παρά την ηλικία της, δήλωσε πως ίσως μια μέρα κάνει παιδιά. “Υπάρχει ακόμη μια πιθανότητα, δεν είμαι και τόσο μεγάλη. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι νιώθω ακόμη πολύ ικανή!’
/

/H Cameron Diaz, είχε μια σειρά με σχέσεις από διάσημους άνδρες συμπεριλαμβανομένων τον Justin Timberlake και τον παίχτη του baseball Alex Rodriguez που χώρισε πέρυσι.

Στην ερώτηση γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, απάντησε: “Είμαι έξυπνη! Όχι, είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Δεν ήταν κάτι που σχεδίαζα. Δεν μου βγήκε στα 20, δεν μου βγήκε στα 30, από ‘δω και πέρα βλέπουμε…”

“Είναι αστείο γιατί καθώς βλέπω τις φίλες μου να μεγαλώνουν, οι σχέσεις του εξελίσσονται και υπάρχουν διάφορες αλλαγές σε αυτές. Εγώ δεν έλκομαι από τους ίδιους ανθρώπους που κοιτούσα στα 20.”

Η Cαmeron φροντίζει το σώμα της κάνοντας Pilates κι αρνείται πως έχει κάνει botox για να καταπολεμήσει τις ρυτίδες της, παρόλο που δείχνει τόσο φρέσκια και νέα.

“Δεν υπάρχει κάτι που να είναι το τέλειο αντιγηραντικό. Δεν μπορείς να πας πίσω τον χρόνο.”

Read More

And More