Π. Βλαντή: Λαμπερή πρεμιέρα με διάσημους φίλους! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες η παράσταση Frozen με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Αντώνη Καρυστινό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους η Μαρία Καλλιμάνη και ο Χρήστος Καπένης.

Πρόκειται για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου στο θέατρο και όπως είπαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την παράσταση το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.

Η υπόθεση του έργου:

Τρεις παγωμένες ψυχές: Μια Μητέρα που το δεκάχρονο κοριτσάκι της, ως μια άλλη, σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα, έφυγε από το σπίτι για να πάει στη γιαγιά του και δε γύρισε ποτέ. Ένας Κακός Λύκος γεμάτος τατουάζ που τα χάραξε στο κορμί του ο ίδιος, όταν μεγάλωσε, αλλά και γεμάτος αόρατες πληγές που του χάραξαν στην ψυχή άλλοι, όταν ήταν ακόμα παιδάκι. Και μια Ερευνήτρια Ψυχών που δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξερευνήσει τη δική της παγωμένη ψυχή.Θα γίνει, άραγε, αυτή, ο Κυνηγός που έδωσε τη Λύση και έφερε τη σωτηρία στο Παραμύθι; Και θα αρκέσει, άραγε, ο δικός της ερχομός πάνω στο νήμα, για να επικρατήσει η όποια Δικαιοσύνη, για να λιώσουν οι πάγοι και για να δοθούν οι εξηγήσεις και οι λύσεις που και οι τρεις τους έχουν τόση ανάγκη;

Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα που έγινε χθες στο “Αγγέλων Βήμα”:


Κρατερός Κατσούλης Κατερίνα Καραβάτου


Μηνάς Χατζησάββας Πάνος Κοκκινόουλος, Ναταλία Δραγούμη


Η πρωταγωνίστρια Παναγιώτα Βλαντή με την Ράνια Παπαδάκου


Στέλιος Μάινας



Read More

And More