Ν. Καραμανλή: Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της κι έφυγε για Άλπεις με την οικογένειά της!

Η Νατάσα Καραμανλή είναι πλέον χειρουργός και “με τη βούλα” αφού ανήμερα της ονομαστικής τςη εορτής, 22 Δεκεμβρίου, ολοκλήρωσε την ειδικότητά της με ειδίκευση στους μαστούς.

“Ήταν το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου”, είπε στους δικούς της βγαίνοντας από το Ιπποκράτειο όπου έδωσε τις προφορικές της εξετάσεις.

Φυσικά το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε, σύμφωνα με την RealNews, ήταν στο σύζυγό της Κώστα Καραμανλή. Εκείνος είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την μεγάλη προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Είχε κλειστεί στο σπίτι τους στη Ραφήνα και διάβαζε ατελειώτες ώρες.

Τι ακολουθεί τώρα; Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έχει ήδη δεχθεί πρόταση από πολυϊατρείο στο Χολαργό. Η ίδια όμως είχε δηλώσει: Εκείνο που έχω στο μυαλό μου είναι να περάσω τις εξετάσεις και να πάω διακοπές με την οικογενειά μου για να ξεκουραστώ”. Φαίνεται πως τελικά τα κατάφερε και τα δύο!

Την Πέμπτη το απόγευμα, αποχώρησε οικογενειακώς για τις Αυστριακές Άλπεις προκειμένου να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων.Ο Κώστας Καραμανλής επιλέγει να οδηγεί εκείνος πάντα στα ταξίδια τους, χωρίς την ασφάλεια κι έτσι και αυτή τη φορά!

Έφτασαν οδικώς μέχρι το λιμάνι της Πάτρας, σύμφωνα με την εφημερίδα, από όπου ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία για το πρώτο μέρος των διακοπών τους. Στη συνέχεια θα πάνε στον σταθερό τους πια προορισμό που είναι η Αυστρία. Στην παρέα τους είναι ακόμη μία φορά το ζεύγος Βοληνάκη καθώς κι ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη.

Read More

And More