Α. Πρέλεβιτς: Επιστροφή στην Αθήνα με τον αγαπημένο της Δ. Χαριτόπουλο!

Πριν από λίγες μέρες, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έκλεισαν πέντε χρόνια σχέσης! Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και όπως φαίνεται θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους αφού και οι δύο έχουν αφοσιωθεί στα επαγγελματικά τους. Εκείνη στην παρουσίαση κι εκείνος στο μπάσκετ.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται με την Βιλερμπάν της Γαλλίας και αναγκαστικά βρ’ισκεται για μεγάλα διαστήματα από την αγαπημένη του. “Δεν μου αρέσει να είμαι μακριά από τον Δημήτρη. Θεωρώ πως δεν βοηθά όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, γιατί λείπει πολύ ο ένας στον άλλο, αλλά δυστυχώς πρέπει να προσαρμοστούμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα και για τη δουλειά του Δημήτρη, οπότε καταλαβαίνουμε ότι το σωστό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να παίζει στο εξωτερικό”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η 22χρονη παρουσιάστρια.

Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ο ένας τον άλλον κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στις διακοπές που έκαναν στην Μύκονο αλλά και στο διάστημα που πέρασαν στο εξοχικό του αθλητή στην Κρυοπηγή.

Την Κυριακή η Άννα με τον αγαπημένο της επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Mad την αναγκάζουν να είναι εδώ. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο twitter της μία φωτογραφία από το αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσαν με προορισμό την πρωτεύουσα.

Δες μερικά ακόμα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της:

Ξεκιάνει η μέρα με καλό πρωινό…

Τα ζωάκια της!

Αγαπημένη στιγμή όταν φτιάχνει μαλλιά!

Αντικουνουπικό βραχιολάκι! Πολύ χρήσιμο για το καλοκαίρι

Νάνι με την αδερφή της Τέα

Οι δύο αγάπες της, ο σκύλος και ο Δημήτρης

Read More

And More