Γ. Μανίκας – Ε. Γελεβεσάκη: Περιμένοντας τον γιο!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους! Η σύντροφος του μοντέλου έχει μπει ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

/

Παρόλο που η Έλλη δεν έχει πάρει πολλά κιλά και μέχρι περίπου τον 6ο μήνα ήταν δύσκολο να αντιληφθείς ότι είναι έγκυος, πλέον η φουσκωμένη κοιλίτσα της κλέβει τα βλέμματα. Γενικά όμως η περίοδος αυτή ήταν πολύ ήρεμη για εκείνη, χωρίς έντονα συμπτώματα που ταλαιπωρούν συνήθως τις περισσότερες γυναίκες.

/

Οι λιγούρες, οι εμετοί και οι απότομες αλλαγές στη διάθεσή της ήταν πράγματα που ο Γιώργος δεν έπρεπε να αντιμετωπίσει συχνά καθώς δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό της σε όλη αυτήτην περίοδο της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, δεν έχουν σταματήσει τις καθημερινές τους συνήθειες αλλά ούτε και τις βραδινές τους εξόδους.

/

Πρόσφατα, είδαμε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο πάρτι που έκανε ο Γιάννης Καζανίδης για την ονομαστική του εορτή. Η εγκυμονούσα Έλλη απέσπασε πολλά χάδια στην κοιλίτσα της και ευχές να έρθει με το καλό το πρώτο της παιδάκι!

Read More

And More