Χ. Βαρθακούρης στην Τατιάνα: Η σχέση με τον Γ. Πάριο, η μουσική και οι γυναίκες της ζωής του!

Λίγο πριν αποκτήσει την δεύτερη “βαρθακόρη” ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Μίλα. Ο τραγουδιστής μίλησε στην Τατιάνα για τον μπαμπά του Γιάννη Πάριο, για την μουσική αλλά και τις γυναίκες της ζωής του, την Αντελίνα, την Μελωδία και την κόρη που περιμένει.

Ο Χάρης εξήγησε πως αποφάσισε μαζί με την σύντροφό του να δώσει αυτό το πρωτότυπο όνομα στην πρώτη του κόρη. Το ζευγάρι είχε φτιάξει μία μικρή λίστα αρχικά με πολλά ονόματα αλλά η έμπνευση ήρθε από τον πεθερό του που σκέφτηκε να την βγάλουν Μελωδία.

/

Ο μπαμπάς της Αντελίνας δεν έχει καμία σχέση με την μουσική όπως και η υπόλοιπη οικογένεια. “Η οικογένεια αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την μουσική. Είναι η πιο φάλτσα οικογένεια” αστειεύεται ο Χάρης.

Στην ερώτηση αν θέλει η μικρή του να ακολουθήσει το επάγγελμά του απάντησε πως όχι. “Τις γυναίκες τις κοιτάμε λίγο διαφορετικά όταν είναι σε αυτό το επάγγελμα. Στη σκέψη ότι κάποιο θα κοιτάνε την κόρη μου έτσι…”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

/

Ο Χάρης λατρεύει την κόρη του και είναι υπερπροστατευτικός μαζί της από τότε που ήταν ακόμα στην κοιλίτσα της μαμάς της. Αυτό που θέλει να πετύχει είναι να την αναθρέψει έτσι ώστε να μπορεί να έχει επμιστοσύνη στις μελλοντικές της επιλογές…

Ο ίδιος μεγάλωσει πολύ ανεξάρτητος αφού από την δευτέρα μόλις Γυμνασίου έμενε μόνος του. Στο διπλανό διαμέρισμα από αυτό της μαμάς του αλλά σίγουρα με μια μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More