Όταν η Κ. Δανδουλάκη συνάντησε την Τατιάνα! Βίντεο

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της χώρας μας. Σ/ήμερα, βρέθηκε στο πλατό του Μίλα και μοιράστηκε με την Τατιάνα και τους τηλεθεατές τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση, την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, για το Dancing with the stars αλλά και για τον έρωτα!

Το όνομά τη ήταν ένα από αυτά που ακούστηκαν για την κριτική επιτροπή του talent show αλλά τελικά δεν βγήκε στον αέρα.

Παρόλα αυτά δήλωσε πως ανυπομονεί να βρεθεί ξανά σε τηλεοπτικό πλατό για δουλειά ενώ ξεκαθάρισε πως δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ τα χρήματα που θα έπαιρνε.

Πιστεύει πως υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουμε την κρίση αν συγκεντρωθούμε στα λιγότερα, οι απαιτήσεις μας πέσουν στα απαραίτητα και θυμηθούμε τι σημαίνει ενωνόμαστε. “Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει, φτωχός είναι αυτός που αυτά που έχει δεν του φτάνουν”, ανάφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει πως το μόνο που θέλουμε είναι αγκαλιά και αγάπη.

Ακόμα, μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και δήλωσε πως τα έβλεπε όλα αυτά με απογοήτευση και την πειράζει που δεν ήρθε κάθαρση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε και να μην αναφερθεί στο “φαινόμενο” Χρυσή Αυγή και δήλωσε πως η ψήφος στο κόμμα αυτό για να “καθαρίσει” δηλώνει έλλειψη παιδείας.

Τέλος, με αφορμή την παράσταση Να ζει κανείς ή να μην ζει; στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υποστήριξε πως δεν νομίζει πως θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν άνδρα μικρότερο της.

Δες τα απoσπάσματα από την συνάντησή τους:

Read More

And More